İlk dönem 73, ikinci dönem 54 ortalama ile geçilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_1761.jpeg
    IMG_1761.jpeg
    53,6 KB · Görüntüleme: 61
Yazın sınava geleceksiniz bırakacagım sizi dedi.

yav sallamasın bir yerlerinden baraj ders değil bir şey değil insanlar bir alem inanmayın sadece edebiyat baraj derstir ondan kalırsanız sorumluluğa girersiniz. Gerisi faso fiso. yazın sınava gitme diye bir şey bile yok.

Son düzenleme:
Yav sallamasın bir yerlerinden baraj ders değil bir şey değil insanlar bir alem inanmayın sadece edebiyat baraj derstir ondan kalırsanız sorumluluğa girersiniz. Gerisi faso fiso. Yazın sınava gitme diye bir şey bile yok.

Allah senden razı olsun hocam geceleri uyku girmiyordu gözüme kalır mıyım dersten bırakır mı korkusuyla yatıyordum.

Sizin bölümümüz neydi?

11. Sınıf Eşit ağırlık elektrik kodlama çizim vb 12. Sınıfta elektrikcide staj yapacağız.

Sizin bölümümüz neydi?

Kendisi sınavları okurken düşük aldığımızı görünce bırakacağım sizi dedi bıraktığı derste çizim dersi yani el becerimiz yok çizemiyoruz birçok arkadaşımda çizemiyor para toplayıp baklava pasta falan almayı düşündük korkudan tekrardan çok teşekkürler rahatlattın bizi.

Son düzenleme:
11. sınıf eşit ağırlık elektrik kodlama çizim vb 12. sınıfta elektrikcide staj yapacağız.

Hocam size kötü bir haberim var. 🙁
meslek derslerinin tamamı edebiyat dersi olarak sayılıyormuş. Yani baraj ders. Yani sizin normal derslerden farklı olarak gördüğünüz, bölümünüzle ilgili olan dersler de baraj dersmiş. Ben meslek lisesini böyle olduğunuz tam bilmiyordum. Benim hatam kusura bakmayın gerçekten.😕

Şimdi durumu size özetleyeyim. Bölüm derslerinden herhangi birinden kalırsanız o dersin sorumluluğuna girersiniz ama sınıfı da geçersiniz olay kısaca bu. Tekrar özür dilerim meslek lisesi düz liseden farklıymış.😔

Hocam size kötü bir haberim var. 🙁
meslek derslerinin tamamı edebiyat dersi olarak sayılıyormuş. Yani baraj ders. Yani sizin normal derslerden farklı olarak gördüğünüz, bölümünüzle ilgili olan dersler de baraj dersmiş. Ben meslek lisesini böyle olduğunuz tam bilmiyordum. Benim hatam kusura bakmayın gerçekten.😕

Şimdi durumu size özetleyeyim. Bölüm derslerinden herhangi birinden kalırsanız o dersin sorumluluğuna girersiniz ama sınıfı da geçersiniz olay kısaca bu. Tekrar özür dilerim meslek lisesi düz liseden farklıymış.😔

Sorumluluk nasıl oluyor yani tekrardan sınava mı gireceğim?

Sorumluluk nasıl oluyor yani tekrardan sınava mı gireceğim?

Şöyle oluyor. Seneye sanırım ilk dönem bu sene kaldığın baraj dersin sınavına giriyorsun. Ondan da geçemezsen mezun olana kadar bu devam ediyor. Ama genelde en son mezun sınıfına kalırsa işin hocalar geçiriyor.
cahilliğime verin meslek lisesi konusunu da yeni öğrenmiş oldum tekrar kusura bakmayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı