İlk dönem devamsızlığı doldurunca ikinci dönem açık liseye geçilebilir mi?

Merhaba. Kalma ve geçmeler yıl sonuna göre hesaplandığı için ikinci dönem açık liseye geçemezsiniz. Sürekli bir hastalığınız varsa ve okula gitmenize engel oluyorsa heyet raporuyla bunu belgelendirebilirseniz ancak öyle açık liseye geçiş yapabilirsiniz.

Hocam raporlandırabilirsem geçebilir miyim veya herhangi bir yolunu bulursam. Bir sorum daha olacak 2.dönem açık liseye geçebiliyoruz değil mi bunu anlayamadım. Bir de devamsızlık sorun olur mu açık liseye geçerken veya geçtikten sonra detaylı incelersen sevinirim hocam.

@sosyalkullanıcı06, raporlandırabilirseniz evet, geçersiniz ve devamsızlığın sorun oluşturup oluşturmayacağı hakkında maalesef net bir bilgim yok. Normalde kalmalar yıl sonuna göre hesaplanır, çevremden duyduğum kadarıyla birinci dönem devamsızlık yapıp da ikinci dönem açık liseye geçenlerin, ilk dönemde her ne kadar nottan başarılı sayılsalar da açık liseye geçtiklerinde; o dersleri tekrardan ders olarak aldıklarını duydum. Ne kadar doğru ya da yanlış olduğunu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…