Sizde ikiside 50'nin üstünde her türlü geçersiniz sınıfıBende de benzer durum mevcut ilk dönem 74 şu an 51 kaldığım ders var bayağı geçer miyim sınıfı?
Sizde ikiside 50'nin üstünde her türlü geçersiniz sınıfıBende de benzer durum mevcut ilk dönem 74 şu an 51 kaldığım ders var bayağı geçer miyim sınıfı?
edebiyattan kalmadığın sürece sorumluluk sınavlarına girilmiyor diye hatırlıyorumBende de benzer durum mevcut ilk dönem 74 şu an 51 kaldığım ders var bayağı geçer miyim sınıfı?
Sınıfı geçersiniz. Edebiyattan kalmayın gerisi önemli değil.Bende de benzer durum mevcut ilk dönem 74 şu an 51 kaldığım ders var bayağı geçer miyim sınıfı?
Asıl daha da saçma olay şöyle: Hoca sınıfın içinde oylama yaptı bu sözlülerden bir tanesini sileyim mi diye sordu. Neredeyse bütün sınıf silin hocam dedi. Sadece 2 kişi silmeyin dedi. Hoca büyük ihtimalle bu kadar kişinin silin diyeceğini beklemediği için; 1 kişi bile hayır dese ben o notları silmem diyip geçiştirdicidden 1 ödev yüzünden 10 10 girilir mi ya bu lise hocalarını anlayamıyorum.
Direkt geçiyorsunuz sınıfı. Bazı kaynaklarda baraj olmayan derslerin sorumluluk sınavına girmek zorunda değilsiniz yazıyor ama emin değilim. Araştırın bence.Edebiyatım ilk dönem 78.5 bu dönem 41.6667 ikinci edebiyat sözlüsü girilmedi sadece sorumlu mu geçiyorum edebiyattan?
Direkt geçiyorsunuz sınıfı. Bazı kaynaklarda baraj olmayan derslerin sorumluluk sınavına girmek zorunda değilsiniz yazıyor ama emin değilim. Araştırın bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.