teşekkür ederim mekanda içeceğimMigros'ta glutensiz bira var ben en çok onu severim. 90 lira tarzı olması lazım kafeinli olduğu için ağızda hoş tad bırakır. Onun dışında fiçı bira dediğimiz biralar ve burada efesinkinin tadı acayip güzeldir. Bir mekanda içeceksesn fıçı bira yok denemek istiyorum diyorsan Migros'tan al.
21 yaşındayım teşekkürlerUmarım yaşın içki içmek için gerekli olan yasal sınırın üzerindedirHafif kaliteli aromatize şarapla başla bence. Tavsiye sebebim tadı değil hissiyatıdır.
,Not: Alkol sağlığa kesinlikle zararlıdır.![]()
teşekkür ederimBaşlamasan daha iyi ama 1 kere olsun denemek istiyorsan Carlsberg içebilirsin hafif alkol oranı az bir bira.
teşekkürler düşünceniz içinAlkol kullanmanı tavsiye etmiyorum özelikle kız olduğun için şu Türkiye ortamında içmeni asla tavsiye etmem.
bakınacağım sağolunBir şişe ROM alıp kokteyl yapmanı tavsiye ederim. Evde kolayca yapabilirsin googlda bolca var
Umarım yaşın içki içmek için gerekli olan yasal sınırın üzerindedirhafif kaliteli aromatize şarapla başla bence. Tavsiye sebebim tadı değil hissiyatıdır.
Not: Alkol sağlığa kesinlikle zararlıdır.![]()
Eşim 21 Eylül 2021 de kalp yetmezliginden vefat etti. Bodruma İstanbuldan kardiyolog çağırıyorduk, defalarca kalp krizi ve bir de bypass ameliyati oldu; ama +4 yil yasayabildi. Senin o alkoll ile soyledigin tamamen uydurma ben de gördüğüm her kardiyologa cerraha soruyordum. Hic alakası yok, senin o malum bölgesinden fırlatılmış makaleler muhtemelen metrobüste yazılmış taksi duraginda yayımlanmış.Alkol az ve kontrollü kullanıldığında kalp krizi riskini azalttığı yönde makaleler var bayağı, bira denemek istersen hafif olarak blanc veya carlsberk öneririm bunun dışında asla viski, vodka gibişeyler deneme çünkü kolonya gibi gelir bira istemezsen rose şarap öneririm kırmızı ağır gelebilir yine.
sevgilimle cin denedik kokteyl yapıp güzeldi, sonrasında da bira denedik ama pek beğenmedim açıkcası ama dediğiniz gibi içtikçe güzel gelebilir sağolun yorumunuz içinİlk kez alkol alacaksanız alkol oranı düşük içkilere yönelmenizi tavsiye ederim. Kesinlikle rakı, şarap, viski, votka, cin, tekila vs. önermem. Bira içmek bence en uygun olanı, yalnız şunu baştan belirteyim ki bira ilk başta tadı beğenilmeyen ama zamanla müptelası olunabilecek bir içkidir. Şahsen en sevdiğim bira da weihenstephaner vitus diyebilirim, dünyanın en eski bira markasıdır. Tadı yoğundur ve çok keyiflidir. Tadı hafif olsun, içimi kolay olsun derseniz american lagger olan miller önerebilirim, küçük bir limon dilimiyle nefis olduğunu söyleyebilirim. Yağlı, ağır yemekler yediğimde bunu içerim. Alternatif olarak corana buna en yakın markadır ama nedense corana'dan hiç tat almıyorum, o yüzden önermiyorum fakat seveni de çok.
Sevgilimle cin denedik kokteyl yapıp güzeldi, sonrasında da bira denedik ama pek beğenmedim açıkçası ama dediğiniz gibi içtikçe güzel gelebilir sağ olun yorumunuz için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.