İlk kez Jeff The Killer'i gördüğünüzde ne yaptınız?

Selam arkadaşlar, 2005-2015 yılları arasında olan kişiler bunu gayet iyi bilirler, jeff the Killer adlı bir korkunç jumpscare neredeyse çoğu sitede paylaşılıyor ve insanları psikolojik sorunlara dahi sürükleyebiliyordu. Peki siz ilk kez jeff the Killer'i gördüğünüzde ne yaptınız? Unutan arkadaşlar maalesef link paylaşamıyorum.

BlueStacks'de geziniyordum birden bir link geldi tabii yıl 2020 ziyaselcukistifa gibi bir şeyydi tıkladım veeee... Neyse odada ışık kapalıydı oda aydınlandı resmen tabii daha 10 yaşındayım. Bilgisayarı 1-2 gün açamadım korkudan.

Hocam şimdi girsem korkmam. Ama girdiğim zaman hafif uykuluydum. Bir de ne olduğunu da bilmiyordum. Aniden yerimden zıpladım. Aniden oldu her şey. Şuan ne olduğunu biliyorum. Kardeşime açsam büyük ihtimalle kalp krizi geçirir korkudan.
Jeff değil bence Korkmazsın

Selam arkadaşlar, 2005-2015 yılları arasında olan kişiler bunu gayet iyi bilirler, jeff the Killer adlı bir korkunç jumpscare neredeyse çoğu sitede paylaşılıyor ve insanları psikolojik sorunlara dahi sürükleyebiliyordu. Peki siz ilk kez jeff the Killer'i gördüğünüzde ne yaptınız? Unutan arkadaşlar maalesef link paylaşamıyorum.

Görüntüsüne değil de arkada çok yüksek bir ses vardı ondan korkmuştum.

Jeff the Killer jumpscare linki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı