İlk kez kavga etmek

Aynen, arkadaşın da dedıgı gıbı, pısırık olmamıs olursun. En azından dayak yersın.
Veya ıkı kısı geldıklerınde kıskırtın, delıkanlıysanız tek gelın vb. yahut tilt edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana karşı kurulan sayı üstünlüğünü dengelemek için sağlam bir sopa bul ve gerektiğinde bu ilkel ama etkili silahı kullanarak kendini savun. Kafaya vurmaktan kaçın. Asla bıçak veya çakı benzeri delici - kesici alet kullanma yoksa kaza sonucu her şey olabilir. Ya da arkadaşın varsa olayı onlara anlatıp yanına çekersen ve etrafta tek dolaşmazsan sıkıntı çıkmayacaktır.

Sonucu ne olursa olsun onlara kendini ezdirmemelisin, kavgayı mümkün olduğunca ilk sen başlatmamaya çalış. Sabır et ancak kesinlikle çekinme ve kendini bulaşılması tehlikeli bir tip olarak onların akıllarında yer ettirmeye gayret göster. Benim tavsiyelerim bu kadar.

Gene gelirlerse gene aynı şeyi yap. Bir kere kendini ezdirirsen hep ezmeye kalkışırlar.

Bu arada 18 yaşında ilk defa dövüşmene şaşırdım. 7 yaşımdan beri kendimi savunmak zorunda kaldım ben.

Sana tavsiyem saldıran değil de savunan ol. Kendini savun ve ezdirme kimseye kendini. Sevdiğin bir kıza bile. Kim sana ne yaparsa aynısını yap dostum. Ben bugüne kadar hep böyle yaptım ve hiç pişman olmadım. Sanada öneriyorum.

Dibine kadar haklısın kardeşim onları dürtükleyen o oğlanlar da it kopuk tipten.
steelix
Kavagayı siz başlatmayın haklı olsanız bıle haksız olursunuz agırdan alın.
kavga

Erkek oğlu erkek. Sakın geri adım atma. Göz göze gelirsen, kitlen çocuklara. Gözlerinle korkut. Zaten masa ve sandalye olayından sonra çok katılabileceklerini zannetmiyorum ama sen yine de aynı tavırlara devam et.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı