Arkadaşlar ben 5 aydır spor yapıyorum ve bayağı da verim aldım kendim zayıfım 52-65 kg ya çıktım artık creatine alıp denemek istiyorum, sizce bunlardan hangisi alınır.
STRONG-R Sport Nutrition Creatine 120 Gr 48 Ölçek 24 Servis 200 Mesh Katkısız Amino Asit Spor Kas Kütle Enerji Performans Güç yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Geçen tiktokta görmüştüm bu 200 ve 80 mesh arasında farkı söylüyodu,200 mesh daha hızlı vüduda siner ve böylece daha iyi sonuç verir ve yan etkisi de daha azmış,sizce arasında fark çokmudur hocam yoksa herhangi biride işe yararmı,cevabınız için teşekkür ederim hocam
Geçen tiktokta görmüştüm bu 200 ve 80 mesh arasında farkı söylüyodu,200 mesh daha hızlı vüduda siner ve böylece daha iyi sonuç verir ve yan etkisi de daha azmış,sizce arasında fark çokmudur hocam yoksa herhangi biride işe yararmı,cevabınız için teşekkür ederim hocam
HIQ Creatine, alabileceÄiniz en iyi besin takviyesidir. Kreatin kullanmak, kas içerisindeki fosforilkreatin rezervlerini arttırır ve bu da performansı yükseltir
HIQ Creatine, alabileceÄiniz en iyi besin takviyesidir. Kreatin kullanmak, kas içerisindeki fosforilkreatin rezervlerini arttırır ve bu da performansı yükseltir
Kreatin, et ve balık gibi hayvansal ürünlerde bulunan doğal olarak bulunan bir maddedir. Aynı zamanda bir besin takviyesi olarak da mevcuttur ve atletler ve vücut geliştiriciler tarafından kas kütlesini artırmak, gücü ve performansı artırmak için yaygın olarak kullanılır.