İlk kez kullanacak birisi için kreatin önerisi

566 TL ye düşüyor HIQ, bence zaten ucuzunu al geç fakat HIQ 300 gram onuda hesaba kat.

hocam yine şöyle bi sorun varki ben kendim türkiyede değilim yani ordan buraya getirtiyorum bu uçakla falan sonra ne bilim bozulursa falan endişesi de var kafada,öyle 120 porsiyon birini aldığımda olmazsa zararı çok olur zaten 1 ayda geliyor bizim buraya

566 TL ye düşüyor HIQ, bence zaten ucuzunu al geç fakat HIQ 300 gram onuda hesaba kat.
Evet benim de almaya en sıcak baktığım o ne çok az ne çok fazla
Fakat sektörde falan hiq diğerleriyle aynı şey boşuna ekstra para diye söylentiler dolaşıyor bu da haliyle düşündürüyor tabi
Kulak vermelimiyim yoksa almalımıyım,eğer öyle bişey yoksa alıcam

O zaman ucuzunu alın.

HIQ boş para falan değil, alın geçin piyasada bir sürü sahte ürün var. HIQ, BigJoy, Hardline, Supplementler, Kingsize gibi markalardan şaşmayın.

Avrupada değilim dostum
hocam ne yaptınız aldınız mı?
almadıysanız SSN Sports Style Nutrition Creatine Refuel 350 Gr (Aromasız) alabilirsiniz. En fiyat performans olacak budur. Creatinin marka ile değişecek hiçbirşeyi yoktur. Ayrıca 200 mesh 300 mesh tek farkı karışma kalitesidir. Dry scoop atacaksanız pek bir önemi yoktur. Tamamen reklam hilesi. ''200 mesh oldu daha küçük parçalara bölündü artık vücuduna daha iyi etki edecek''. yani tamamen reklam hilesinden başka birşey değil

alternatif Yüksek Kaliteli Creatine Monohidrat 500 GR | Nutrade

alternatif https://proteinocean.com/creatine-lansman-1-1

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…