Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 26 Temmuz 2023 #21 Berkay Kiraz dedi: HDMI yerine kablonuz varsa Displayport girişine takmanız daha doğru olur. Üzerinde+ "D" yazan girişler. Genişletmek için tıkla... Hocam var ama tıkalılar. Çıkarsam sorun olur mu?
Berkay Kiraz dedi: HDMI yerine kablonuz varsa Displayport girişine takmanız daha doğru olur. Üzerinde+ "D" yazan girişler. Genişletmek için tıkla... Hocam var ama tıkalılar. Çıkarsam sorun olur mu?
Cranz Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 343 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #22 Gordrhain dedi: Eki Görüntüle 1877153 Burada HDMİ girişi var, yani buraya takacağım diye anladım. Ekran kartının tam arkasında kalıyor burası. Eki Görüntüle 1877162 Genişletmek için tıkla... yukarı resimdeki D yazan plastikleri çıkarıp onlardan birine takabilirsin
Gordrhain dedi: Eki Görüntüle 1877153 Burada HDMİ girişi var, yani buraya takacağım diye anladım. Ekran kartının tam arkasında kalıyor burası. Eki Görüntüle 1877162 Genişletmek için tıkla... yukarı resimdeki D yazan plastikleri çıkarıp onlardan birine takabilirsin
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #23 Gordrhain dedi: Eki Görüntüle 1877165 Hocam var ama tıkalılar. Çıkarsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Çıkartman lazım. Ben çıkartmadan takmayı denemiştim, bilmiyordum.
Gordrhain dedi: Eki Görüntüle 1877165 Hocam var ama tıkalılar. Çıkarsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Çıkartman lazım. Ben çıkartmadan takmayı denemiştim, bilmiyordum.
Cranz Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 343 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #24 Gordrhain dedi: Eki Görüntüle 1877165 Hocam var ama tıkalılar. Çıkarsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... hayır sorun olmaz
Gordrhain dedi: Eki Görüntüle 1877165 Hocam var ama tıkalılar. Çıkarsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... hayır sorun olmaz
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 26 Temmuz 2023 #25 Prime777 dedi: Çıkarman lazım. Genişletmek için tıkla... Cranz dedi: yukarı resimdeki D yazan plastikleri çıkarıp onlardan birine takabilirsin Genişletmek için tıkla... Berkay Kiraz dedi: HDMI yerine kablonuz varsa Displayport girişine takmanız daha doğru olur. Üzerinde "D" yazan girişler. 3 tane var sizde. Genişletmek için tıkla... Çıkardım hocalarım tamamdır. Bilmem gereken başka bir şey var mı peki?
Prime777 dedi: Çıkarman lazım. Genişletmek için tıkla... Cranz dedi: yukarı resimdeki D yazan plastikleri çıkarıp onlardan birine takabilirsin Genişletmek için tıkla... Berkay Kiraz dedi: HDMI yerine kablonuz varsa Displayport girişine takmanız daha doğru olur. Üzerinde "D" yazan girişler. 3 tane var sizde. Genişletmek için tıkla... Çıkardım hocalarım tamamdır. Bilmem gereken başka bir şey var mı peki?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #26 Gordrhain dedi: Çıkardım hocalarım tamamdır. Bilmem gereken başka bir şey var mı peki? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını taktıktan sonra vidaladınız mı?
Gordrhain dedi: Çıkardım hocalarım tamamdır. Bilmem gereken başka bir şey var mı peki? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını taktıktan sonra vidaladınız mı?
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 26 Temmuz 2023 #27 Prime777 dedi: Ekran kartını taktıktan sonra vidaladınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben kasayı itopyadan aldım. Orada kurulumunu montajını felan yaptıklarını söylediler.
Prime777 dedi: Ekran kartını taktıktan sonra vidaladınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben kasayı itopyadan aldım. Orada kurulumunu montajını felan yaptıklarını söylediler.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 26 Temmuz 2023 #28 Gordrhain dedi: Hocam ben kasayı itopyadan aldım. Orada kurulumunu montajını felan yaptıklarını söylediler. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılı mı geldi? Kendiniz mi teslim aldınız? Prime777 dedi: Ekran kartını taktıktan sonra vidaladınız mı? Genişletmek için tıkla... Vidalı hocam fotoğrafta gözüküyor.
Gordrhain dedi: Hocam ben kasayı itopyadan aldım. Orada kurulumunu montajını felan yaptıklarını söylediler. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılı mı geldi? Kendiniz mi teslim aldınız? Prime777 dedi: Ekran kartını taktıktan sonra vidaladınız mı? Genişletmek için tıkla... Vidalı hocam fotoğrafta gözüküyor.
Cranz Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 343 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #29 Gordrhain dedi: Hocam ben kasayı itopyadan aldım. Orada kurulumunu montajını felan yaptıklarını söylediler. Genişletmek için tıkla... bazen erkan kartı montajsız gelir o yüzden sormuş montajlı gelmişse bir şey yapmana gerek yok hayırlı olsun pc güle güle kullan
Gordrhain dedi: Hocam ben kasayı itopyadan aldım. Orada kurulumunu montajını felan yaptıklarını söylediler. Genişletmek için tıkla... bazen erkan kartı montajsız gelir o yüzden sormuş montajlı gelmişse bir şey yapmana gerek yok hayırlı olsun pc güle güle kullan
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 26 Temmuz 2023 #30 Berkay Kiraz dedi: Ekran kartı takılı mı geldi? Kendiniz mi teslim aldınız? Vidalı hocam fotoğrafta gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hepsi içinde. Bir tek soğutucu alamadım. Param çıkışmadı. Onu da aldığımda tekrar götürüp montaj yapmalarını isteyeceğim. Cranz dedi: bazen erkan kartı montajsız gelir o yüzden sormuş montajlı gelmişse bir şey yapmana gerek yok hayırlı olsun pc güle güle kullan Genişletmek için tıkla... Çok sağolun hocam. Gordrhain dedi: Hepsi içinde. Bir tek soğutucu alamadım. Param çıkışmadı. Onu da aldığımda tekrar götürüp montaj yapmalarını isteyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sorularım belki çok absürt veya saçma gelmiş olabilir çünkü gerçekten hep laptop kullandım ve ilk kez masaüstüne geçiyorum. Parçaların özelliklerini genel olarak anca biliyordum. Yardım eden herkese çok çok teşekkürler
Berkay Kiraz dedi: Ekran kartı takılı mı geldi? Kendiniz mi teslim aldınız? Vidalı hocam fotoğrafta gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hepsi içinde. Bir tek soğutucu alamadım. Param çıkışmadı. Onu da aldığımda tekrar götürüp montaj yapmalarını isteyeceğim. Cranz dedi: bazen erkan kartı montajsız gelir o yüzden sormuş montajlı gelmişse bir şey yapmana gerek yok hayırlı olsun pc güle güle kullan Genişletmek için tıkla... Çok sağolun hocam. Gordrhain dedi: Hepsi içinde. Bir tek soğutucu alamadım. Param çıkışmadı. Onu da aldığımda tekrar götürüp montaj yapmalarını isteyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sorularım belki çok absürt veya saçma gelmiş olabilir çünkü gerçekten hep laptop kullandım ve ilk kez masaüstüne geçiyorum. Parçaların özelliklerini genel olarak anca biliyordum. Yardım eden herkese çok çok teşekkürler