İlk kez PC kullanacak birisi 8.000₺'ye sistem toplamalı mı?

X.Bilal

Hectopat
Arkadaşlar bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ortalama 7-8 bin TL arası bir fiyatı var. Bilgisayar kullanmayı az çok biliyorum ama hiç bilgisayrım olmadı. Sizce ilk bilgisayara kullanmayı çok bilinmediği halde 8bin TL verilir mi? Ben kullanabileceğimi düşünüyorum ama çevrem uygun fiyata al öğrenince yenisini alırsın diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden olmasın? Önemli olan soru şu; bu bilgisayar ile ne yapacaksın? Yani Facebook haberler okuyup Mynet çanak okey oynayacaksan değmez o paralara yazık. Ama ben güncel oyunları oynayıp online oyunlar girerim şansımı dener eğlenirim dersen tabii ki alabilirsin.

Bütçeni ve kullanım amacını belirtirsen burdakiler sana en iyi ve en uygun sistemi toplamana yardımcı olacaktır.

Arkadaşlar bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ortalama 7-8 bin TL arası bir fiyatı var. Bilgisayar kullanmayı az çok biliyorum ama hiç bilgisayrım olmadı. Sizce ilk bilgisayara kullanmayı çok bilinmediği halde 8bin TL verilir mi? Ben kullanabileceğimi düşünüyorum ama çevrem uygun fiyata al öğrenince yenisini alırsın diyor.

Bence al sonralarda ne fiyatların ne olacağı belli olmaz. Sonralarda alamayabilirsin. Bence şimdi al. Zaman ilerledikçe zaten nasıl kullanacağını öğrenirsin. Benim de ilk bilgisayarım pahalıydı. O yüzden sıkıntı yok. Alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı