Oguzzall
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, bu hesabın ilk konusu olarak, yıllar sonra PC oyunculuğunu bırakmış ve haftaya konsol alacak biri olarak şunu söylemek istiyorum: Konsolu çok iyi bilsem de konsol oyunculuğu hakkında pek fazla bilgim yok. Sıfır PS5 Slim'in Avrupa ithalatçı fiyatı 23K iken, PS5 Pro'nun fiyatı 37k. Arada büyük bir fark var ve ben PS5 Pro'ya karşı önyargılıyım. Kağıt üzerinde teknik donanım gücü olsa da, forumlarda genel olarak söylenen şey, bu fiyat farkını hak etmediği yönünde. Ancak bilgisizliğim nedeniyle şu soruları sormak istiyorum: TLOU 1, TLOU 2, RDR 2, God of War: Ragnarok ve Cyberpunk 2077 gibi oyunlar Slim'de 60 FPS destekliyor mu? RDR 2'nin sanırım sadece 30 FPS olarak sunulduğunu duydum. Peki, 30 FPS olması oyun zevkini mahveder mi? Amacım oyunları akıcı bir şekilde oynamak; PC'den konsola geçtiğimde bu oyunların çok kasmasını istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? PS5 Slim mi yoksa Pro mu almalıyım, yoksa ikisi de temelde aynı FPS değerlerine mi sahip?
Not: Bu arada, 26 Mayıs'ta GTA 6 ertelenmeden çıkacak olursa ve Sony tarafından GTA 6'nın PS5 Pro'da 60 FPS oynatacağına dair söylentiler doğrulanırsa, o zaman Slim'i satıp Pro'ya geçmek mantıklı olmaz mı?
Not: Bu arada, 26 Mayıs'ta GTA 6 ertelenmeden çıkacak olursa ve Sony tarafından GTA 6'nın PS5 Pro'da 60 FPS oynatacağına dair söylentiler doğrulanırsa, o zaman Slim'i satıp Pro'ya geçmek mantıklı olmaz mı?
Son düzenleyen: Moderatör: