İlk konuda korsana destek nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SALOOWEN

Hectopat
Katılım
7 Ocak 2021
Mesajlar
6.667
Makaleler
13
Çözümler
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Konu sahibinin ilk konusu olduğu için korsana normalde destek vermediğimiz hâlde destek verilebilir.
Bu arkadaşa neden yardımcı olunmadı o zaman? Ve insanların ilk konularında korsana destek olduğunu bilmiyorduk. Arkadaş bilmiyor ve ceza almıyorsa biz de korsana destek yok dediğimiz için ceza almamalıyız.
 
Bu arkadaşa neden yardımcı olunmadı o zaman? Ve insanların ilk konularında korsana destek olduğunu bilmiyorduk. Arkadaş bilmiyor ve ceza almıyorsa biz de korsana destek yok dediğimiz için ceza almamalıyız.

Kural yeni değişmiş, o zaman bu kural olmayabilir veya o arkadaşın ilk konusu olmayabilir. Her halükarda ceza alan biri olarak 1 saat cezayı kabul edebilirim ama cezam 1 haftaya falan çıkarsa böyle saçma sebeplerden yeni hesap açarız olur biter. Ne kadar sinir bozucu olsa da yapacak bir şey yok. Bir mod arkadaş bilgilendirdi beni de 19. kural.
 
Korsandan kaynaklı hata değilse ve ilk konuysa destek verilebiliyor.

Öyle bir şey olmadığını siz de biliyorsunuz, bu şekilde yaklaşmayın olaya. Konu Windows hatası olsa bile daha içeriği okumadan yardım isteyen kişi korsan diye belirttiği için ban yiyeni çok gördüm. Gerçi kural yeni değişmiş galiba, artık ilk konu da var.
Kaç tane kilitlenen konu var korsan olduğu için. Ya desteği tam kesin ya da korsana destek yok kuralını kaldırın. Resmen torpil bu.

Torpil değil, bilmeyenlere bir merhamet veya hafif bir tolerans. Adı üstünde ilk konu. Fakat bundan sonra korsan destek alırken yeni cihazda yeni hesap açarak destek alacağım, o da ayrı konu. Destek yok yazdım diye ban yemek biraz üzdü. Destek verince de ban yiyorduk oysa :D
 
Torpil değil bilmeyenlere bir merhamet veya hafif bir tolerans adı üstünde ilk konu. Fakat bundan sonra korsan destek alırken yeni cihazda yeni hesap açarak destek alacağım o da ayrı konu. Destek yok yazdım diye ban yemek biraz üzdü. Destek verince de ban yiyorduk oysa :D
Merhamet edilecek bir şey yok, herkese olduğu gibi onlara da kayıt oldukları an kurallar mesaj yoluyla gidiyor. Neden böyle bir merhamet var anlamış değilim.
 
Korsan içeriklere link vermeyin, istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin. Korsan oyunlara teknik destek vermek bazı istisnai durumlar hariç yasaktır. Bu istisnalar:
  • Kullanıcının ilk konusu.
  • Oyun hiçbir dijital platformda satılmıyor.
Korsan içerik paylaşmak yine yasak. Kurala uymayan konuları rapor edebilirsiniz.

Teknik bir sorun varken, bunu korsana bağlayıp konuyu dağıtırsanız ve "Korsana destek yok." yazarsanız gereksiz olur. Böyle bir kural varken benzer mesajları defalarca kez gönderirseniz uyarı alırsınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı