İlk ogrenilmesi gerek yazilim dili nedir?

wlartss

Decapat
Daha fazla  
Yazilima baslicayacagim. Zaten birkac bilgim var, zamaninda ogrenmistim bir şeyler arkadaslarimda olsun kendi emegim olsun ama hiçbir şey hatirlamiyorum. O yuzden nereden baslasam bilmiyorum. Bana en mantikli secenek ya JS ya da Python gibi geldi. Sizin dusunceleriniz neler?

Yazilima baslicayacagim. Zaten birkac bilgim var, zamaninda ogrenmistim bir şeyler arkadaslarimda olsun kendi emegim olsun ama hiçbir şey hatirlamiyorum. O yuzden nereden baslasam bilmiyorum. Bana en mantikli secenek ya JS ya da Python gibi geldi. Sizin dusunceleriniz neler?
Python ile başlamalısın.

Python ile başla, sonra C#'a başla. Tüm kodlarda temel birkaç şeyler var Python'da onları daha kolay öğrenirsin, gerisi kütüphane olayına giriyor.

Python kesinlikle sonrasında C# sonrasında C++ en son JS.

Bence Assembly öğrenilmesi gerek hem kolay bir dil Python'a göre, hem daha hızlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı