Rozetinizin herkese gözükmesi için öne çıkartmalısınız.
Öne çıkartılmamış rozet Dizüstü Cerrahı rozetindeki gibi gözükür, çıkartılmış rozet ise Mahalle Bilgisayarcısındaki gibi görünür. Öne çıkartma işlemini ben hallettim.
Her kategoride emek verenlerin sayısı oldukça yüksek, özellikle bazı isimler seçip profillerini inceleyip rozetleri dağıttık.
Belirttiğiniz bir kişi moderatör, moderatörler ilk etapta rozet kazanmayacak. Diğer kişi de katkı sunmaya devam ederse diğer ay rozet kazanabilir belki de.
Her kategoride emek verenlerin sayısı oldukça yüksek, özellikle bazı isimler seçip profillerini inceleyip rozetleri dağıttık.
Belirttiğiniz bir kişi moderatör, moderatörler ilk etapta rozet kazanmayacak. Diğer kişi de katkı sunmaya devam ederse diğer ay rozet kazanabilir belki de.
Bu menüye nereden giriyoruz? Profildeki rozetler kısmında öne çıkar seçeneği göremedim ve ayarlarda da rozetler ile ilgili e-posta bildirimi dışında pek bir şey göremedim.
Edit @Emre C :
Bu konudan 10-15dk önce hayalet bildirim gelmişti.
Büyük ihtimal rozet bildirimiydi.
Bildirim çanında bildirim var gözüküyor ama bildirimlere girince bir şey yok ve bildirim çanı hala bildirim var olarak gözüküyor.
Bildirim çanını sıfırlamanın tek yolu ise tüm bildirimlere gidip okunmamış bildirimler kısmına girmek.
Okunmamış bildirimler kısmı da boş olmasına rağmen bildirim çanı sıfırlandı.
@Emre C Bana doğru kategori rozeti verdiğinize emin misiniz? Ama ilk defa böyle bir şey kazandım ama kazandığım kategori sosyal medya yani çok alakasız bir kategoride seçilmişim.