Muhtemelen olur, ancak emin değilim switch yapısı biraz farklı. Elde edebilirsin.Hocam Razer Blackwidow Elite ile uyumlu olur mu bu keycapler? Bir de daha tok bir ses elde edebilir miyim?
Evet, ben de K835 ile kullanıyorum.Pbt keycap xda hoch sublimierte Technologie personal isierte Tasten kappen für Cherry MX Switch Game mechanische Tastatur - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Kardeşime hediye olarak alacağım, Logitech K835'e uyumlu olur değil mi?
Bende var hocam böyle oldu.LORIIK LR68 Triple Mode Mechanical Keyboard 68 Keys Gateron Switch Three Color PBT Keycaps Transparent Black Case RGB Hot Swappable Gaming Keyboard Reviews - Banggood Online Shopping
Shop best LORIIK LR68 Triple Mode Mechanical Keyboard 68 Keys Gateron Switch Three Color PBT Keycaps Transparent Black Case RGB Hot Swappable Gaming Keyboard at the guaranteed lowest price. Get the best deals on Banggood.comwww.banggood.com
Bu klavyeyi kullaniyorum daha tok bir ses elde etmeyi isterim, fark eder mi?
Bir de uyumlu olur mu?
https://www.amazon.com.tr/Akko-Klav...lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&tag=technopattr-21&th=1 bende bu klavye var küçük shift tuşu var nasıl halledebilrim bide uyumlumu benim klavye için fazla anlamıyorum ksuura bakmayın .Ürünlerde büyük enter tuşu yok, ingilizce klavye düzeni için uyumlu!
Aliexpress üzerinden aşağıda bıraktığım keycap setlerini daha once alışveriş yapılmamış bir hesap ile 130 TL ve civarına alabilirsiniz. Vergiler ile 220 TL tutuyor. Low switch olmayan normal kırmızı mavi ve diğer renkteki klavyeler ile uyumlu olur.
Satıcı güvenilir, ayni satıcıdan ben de ayni şekilde PBT XDA keycap satin aldım hiçbir sorun yok. Kaliteli ve premium ürünler.
Fiyatlar vergi eklenmemiş halidir, vergi ile yaklaşık 220 TL civarına ulaşır.
1 ve 2. set aynı üründe farklı renk olarak seçilip alınıyor. 3. için farklı link bıraktım.
1. set 135 TL.
Eki Görüntüle 1917558PBT Keycap XDA Highly Sublimated Technology Personalized Key Caps For Cherry MX Switch Game Mechanical Keyboard - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
2. set 133 TL.
Eki Görüntüle 1917560PBT Keycap XDA Highly Sublimated Technology Personalized Key Caps For Cherry MX Switch Game Mechanical Keyboard - AliExpress 7
3. set 144TL. Alırken RU değil EN olan İngiliz layout seti almalısınız.
Eki Görüntüle 1917562Pbt keycaps xda profil personal isierte englisch/russische schlüssel kappe farbstoff sublimation für kirsche mx 104/87/61 mechanische tastatur - AliExpress 7
Sizinkine uyar hocam, küçük Shift tuşu da mevcut içinde.https://www.amazon.com.tr/Akko-Klavyesi-Çalışırken-Değiştirilebilir-Programlanabilir/dp/B0BVR4WN5W/ref=sr_1_1_sspa?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&keywords=Akko+klavye&s=electronics&sr=1-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&tag=technopattr-21&th=1 bende bu klavye var küçük shift tuşu var nasıl halledebilrim bide uyumlumu benim klavye için fazla anlamıyorum ksuura bakmayın .
Sizinkine uyar hocam, küçük Shift tuşu da mevcut içinde.
4 tane Shift tuşu var hocam birisi uyar.Tam aşırı küçükte degil fotolardaki boşluk tuşunun yanındaki crtl Win alt tuşları gibi olması lazım. Koydukları küçük Shift tuşu benim wasd boyutunda duruo emin olamadım.
4 tane Shift tuşu var hocam birisi uyar.
Dikey enter uyar ama arada boşluk kalır.Enter tuşuda uymuyomuş yapacak bir şey yok