hocam puding keycapsler altı şeffaf olanlar sanırım, ben sadece yazı kısmı şeffaf olanları soruyorum. harfleri ışıklı görünebilen keycapsleriPudding keycaps.
hocam puding keycapsler altı şeffaf olanlar sanırım, ben sadece yazı kısmı şeffaf olanları soruyorum. harfleri ışıklı görünebilen keycapsleriPudding keycaps.
Shine through (ışık geçiren).Bu keycapslerin ışık geçirgen olanları ne diye geçiyor, indirim kapsamında onlardan da varmı acaba
O şu:Pudding keycaps.
LORIIK LR68 Triple Mode Mechanical Keyboard 68 Keys Gateron Switch Three Color PBT Keycaps Transparent Black Case RGB Hot Swappable Gaming Keyboard Reviews - Banggood Online Shopping
Shop best LORIIK LR68 Triple Mode Mechanical Keyboard 68 Keys Gateron Switch Three Color PBT Keycaps Transparent Black Case RGB Hot Swappable Gaming Keyboard at the guaranteed lowest price. Get the best deals on Banggood.comwww.banggood.com
Bu klavyeyi kullanıyorum daha tok bir ses elde etmeyi isterim, fark eder mi?
Bir de uyumlu olur mu?
Buna bakabilirsin, 145 TL olmuş.@Esperoja Hocam daha koyu renklerde, mümkünse siyah ağırlıklı ve bu şekilde uygun fiyatlı keycaps biliyor musunuz?
296 gözüküyorUyumlu olur ancak sesin pek fark edeceğini düşünmüyorum, sizin klavyeniz halihazırda PBT keycapslere sahip.
Buna bakabilirsin, 145 TL olmuş.
![]()
ê¸°ê³ ê²ì í¤ë³´ëì ì í©í ê³ì ë¡ì¼ í¤ ìº¡ 125 í¤ XDA ëì´ PBT ì¬ë£ ì¹í - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Konuda da bahsettiğim gibi, ilk kullanıcı kuponu ile indirimli fiyatlar elde ediliyor. Alışveriş yapılmamış bir hesaptan 145 TL'ye bulabilirsiniz.296 gözüküyor![]()
Kalınlıkları nasıl? Bir de dye-sub sıkıntı yaratır mi?Pek kaliteli değil tabii, fiyatına göre iyi, pbt keycapler içinde ortalama kalite diyebilirim. Ahım şahım bir şey beklememek lazım.
Kalınlıkları nasıl? Bir de dye-sub sıkıntı yaratır mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.