İlk spermim geldi ve boyum daha uzar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forum olarak "boyum uzar mı" konularında ütopya seviyesine vardık sanırım, bunun daha da ilerisi olamaz.

Google'ın varlığından haberdar olup da Google'a sormak yerine bir teknoloji forumunda "sağlık" kategorisi altında böyle bir konu açıyorsunuz. İnanılmaz, hayretler içerisindeyim.
Konu sahibinin ilk mastürbasyonundan sonra buraya gelip konu açtığını ve ergenliğe girişle beraber vücut gelişiminin hızlanacağından bihaber olduğunu sanmıyorum.

Google varken neden burası birisinin penisi sağ yatıktır. Biri ilk masturbasyonunu anlatır falan sosyalin kalitesi çok düştü.

Helal olsun yiğidim hadi hayırlı olsun.
12 yaşında 1.70 boy maşallah ben 15 yaşında 1.72 boyum var daha helal yiğidim.
Artık böyle konular açılmasın lütfen.
puu allah belanı vermesin 15/160
Emin olun uzun boylu olmak iyi bir şey değil, en basitinden her arabaya sığamıyorsun.
Allah başka dert vermesin 1.90 arkadaş beni arıyor yerde (1.60) bu arada arkadaşı bacağından tanıyorum yüzünü görmek kısmet olmadı daha (!)

Konu sahibinin ilk mastürbasyonundan sonra buraya gelip konu açtığını ve ergenliğe girişle beraber vücut gelişiminin hızlanacağından bihaber olduğunu sanmıyorum.
İlk mesajı bir daha okuyun. Konu sahibinin vücut gelişim süreci hakkında düzgün bir bilgiye sahip olduğunu düşünmüyorum. Vücut kılları, mastürbasyon veya aile bireylerinin boyunun kendi boyu ile pek bir alakası yok çünkü. Bu bilgilerin hepsi kendi genetik kodları içerisinde bulununur ve bu kodlar kişiye özeldir. Boyu ileride aile bireylerinden daha uzun veya kısa olabilir.

Üstelik aile hekimi veya hastanede bir çocuk gelişim uzmanına sormak yerine gelip buraya konu açması; açtığı konuyu da anlatış şekli beni şok etti. En azından Google' a sorarsın yani. Bir teknoloji forumuna gelip spermden, vücut kıllarından bahsederek ne kadar uzayacağını bilmemizi istemesi biraz absürt değil mi?

Bu tip konularda, konu sahipleri sadece kendi tatmin edecek yorumları görebilmek için açıyor bence. Gidip kemik yaşına baktırtsa bile o kişi gidip yine gelir burada konu açar. 😁

Yetkili arkadaşların gereğini yapması dileğiyle.
Not:
Ceza alacak olsam bile umurumda değil bildiğiniz bizimle dalga geçiyor. 12 yaşında ki bir çocuğun bu düşüncelere sahip olması ne kadar normal?
Eleman 9 aydır boy hesaplaması yapıyor mübarek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı