İlk vizeler hep öyle geçer çünkü lise gibi değil çok farklı geliyor insana. Alışma aşaması denebilir. Artık hocaların tarzını, soruların nasıl geldiğini anlamışsınızdır. Finalde yüksek alırsınız. Boşuna canınızı sıkmayın.
Daha ilk sınava girmişsin dur hele 2. sınıf 3. sınıf varvize çok önemli değil final en önemlisi.
Nesne tabanlı programlama dersinde vizeden 33 aldım finalden 78 almıştım kısaca çok dert etmeGerçekten öyleymiş hocam. İlk sınav olunca insan biraz affalıyor. Çok teşekkür ederim size. Rahatlattınız.
Nesne tabanlı programlama dersinde vizeden 33 aldım finalden 78 almıştım kısaca çok dert etme( genelde minimum 40 almaya çalış, 40 üstü finalde rahat ettiriyor. )
Bizim ikinci dönem hocam nyp dersi. Dert etmemeye çalışıyorum. Tahminim 40-45 civarı alacağım yönde zaten. Teşekkür ederim.
Güncelleme: Dünkü sınavım çok iyi geçti toparlandım ancak bugün yine battım ve artık düşmeyeceğim sürekli önüme bakacağım dememe rağmen yine başa döndüm bugünkü sınavım çok kötü geçince. Neden olmuyor anlamıyorum çalışıyorum, emek veriyorum ama olmuyor. sınavdan çıkınca millet "bayağı iyiydi ya, kolaydı" tarzı muhabbetler yapınca kendimi aşırı kötü hissediyorum. Var mıdır bunun bir çözümü bir şeyler yanlış gidiyor.
İlk vize çok da önemli değil notun %40'nı etkiliyor. Önünde daha finaller ve bütünlemeler var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.