İlk vizenin kötü geçmesi

Eğer çalışmayarak bu notu aldıysan üzülmekte haklısın. Bir sonrakine daha çok çalışman gerektiğini hatırlatır bu durum. Bilgisayar mühendisisin notların önemi yok diyenler olursa da dinleme.

İlk vizeler hep öyle geçer çünkü lise gibi değil çok farklı geliyor insana. Alışma aşaması denebilir. Artık hocaların tarzını, soruların nasıl geldiğini anlamışsınızdır. Finalde yüksek alırsınız. Boşuna canınızı sıkmayın.

Çok teşekkürler hocam gerçekten liseden farklı. Finalde yarıp geçeceğim inşallah. :)

Son düzenleme:
Daha ilk sınava girmişsin dur hele 2. Sınıf 3. Sınıf var :D vize çok önemli değil final en önemlisi.

Gerçekten öyleymiş hocam. İlk sınav olunca insan biraz affalıyor. Çok teşekkür ederim size. Rahatlattınız.
Nesne tabanlı programlama dersinde vizeden 33 aldım finalden 78 almıştım kısaca çok dert etme :D ( Genelde minimum 40 almaya çalış, 40 üstü finalde rahat ettiriyor. )

Nesne tabanlı programlama dersinde vizeden 33 aldım finalden 78 almıştım kısaca çok dert etme :D ( genelde minimum 40 almaya çalış, 40 üstü finalde rahat ettiriyor. )

Bizim ikinci dönem hocam nyp dersi. Dert etmemeye çalışıyorum. Tahminim 40-45 civarı alacağım yönde zaten. Teşekkür ederim.

Güncelleme: Dünkü sınavım çok iyi geçti toparlandım ancak bugün yine battım ve artık düşmeyeceğim sürekli önüme bakacağım dememe rağmen yine başa döndüm bugünkü sınavım çok kötü geçince. Neden olmuyor anlamıyorum çalışıyorum, emek veriyorum ama olmuyor. Sınavdan çıkınca millet "bayağı iyiydi ya, kolaydı" tarzı muhabbetler yapınca kendimi aşırı kötü hissediyorum. Var mıdır bunun bir çözümü bir şeyler yanlış gidiyor.

Son düzenleme:
Bizim ikinci dönem hocam nyp dersi. Dert etmemeye çalışıyorum. Tahminim 40-45 civarı alacağım yönde zaten. Teşekkür ederim.

Güncelleme: Dünkü sınavım çok iyi geçti toparlandım ancak bugün yine battım ve artık düşmeyeceğim sürekli önüme bakacağım dememe rağmen yine başa döndüm bugünkü sınavım çok kötü geçince. Neden olmuyor anlamıyorum çalışıyorum, emek veriyorum ama olmuyor. sınavdan çıkınca millet "bayağı iyiydi ya, kolaydı" tarzı muhabbetler yapınca kendimi aşırı kötü hissediyorum. Var mıdır bunun bir çözümü bir şeyler yanlış gidiyor.

Çan eğrisi yok ise bu dediklerini dert etmenin anlamı yok, yani benim 100 almamın ya da 10 almamın senin notlarına bir etkisi yok, herkesin iyi olduğu kötü olduğu iyi hazırlandığı ders olabilir, o eleman için bugün girdiği sınav kolaydır 100 alır sen 30, sen yarın gireceğin sınavdan 100 alırsın o 30 alır milletin aldığı notu takma kafana dediğim gibi çan yok ise kimsenin aldığı not kimesyi bağlamaz.

İlk vize çok da önemli değil notun %40'nı etkiliyor. Önünde daha finaller ve bütünlemeler var.

Hocam 40 aldıysa finalden 70 falan alması gerek ( geçme notu 60 ise ) eğer 50 alırsa büte girip oradan yine 70 alması lazım yani şansını bir kez daha deniyor.

Bende 1. sınıfım İngilizce bölümüm çok yabancı terim vardı okuduğum bölümün İngilizce ve 1. sınıf olmama veriyorum. Vizelere girdim mat-1 kötüydü 40-50 bekliyorum onun dışında işletme dersinde bildiğim soruları karıştırıp yanlış yaptım. 4-5 soruyu çöpe attım şahsen finalden +70 alınabilir diye düşünüyorum herkes zor değil çalış yaparsın diyor. Umarım doğrudur yoksa 1-2 dersten kalacağım.

Not: çan eğrisi yok %40 vize %60 final etkiliyor geçme notu 60

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı