İlk Windows 11 Güncellemesi, Desteklenmeyen PC’lere de Geliyor

Hocam cidden adam çıktı da benim gereksinimlerimi şu kayıt defteri anahtarlarıyla bypass edin dedi ya.

İşte hatalarını anladırlar zaten bin pişman oldular. Çünkü eğer bu sistem gereksinimleri saçmalığı olmasaydı şu an 11'e çok daha fazla kullanıcı geçecekti ama hepsini kaybettiler. Ayrıca altyapısı 10 ile aynı olan bir yazılıma böyle saçma gereksinimler koymanın saçmalıktan farkı yok. Yok efendim güvenlikmiş falan filan geçeceksin bunları bazı enayiler yer ama biz yemeyiz.
 
İşte hatalarını anladırlar zaten bin pişman oldular. Çünkü eğer bu sistem gereksinimleri saçmalığı olmasaydı şu an 11'e çok daha fazla kullanıcı geçecekti ama hepsini kaybettiler. Ayrıca altyapısı 10 ile aynı olan bir yazılıma böyle saçma gereksinimler koymanın saçmalıktan farkı yok. Yok efendim güvenlikmiş falan falan geçeceksin bunları bazı enayiler yer ama biz yemeyiz.

Tamam hocam güvenlik özelliği iyi hoş da bu özellik daha 7 yıllık yani daha çok yeni.
 
Bu Windows 11 işi bilmeceye döndü. Önceden sistemi desteklemeyenlere kurulmayacaktı. Microsoft, kendi sitesinde desteklenmeyen bilgisayarlara Windows 11 kurma makalesi yayınladı. Daha sonra güncelleme vermeyeceğiz dedi. Şimdi bakıyoruz, Windows'u çalıştıran her bilgisayara güncelleme geliyor.
 
Son düzenleme:
Bu Windows 11 işi bilmeceye döndü. Önceden sistemi desteklemeyenlere kurulmayacaktı. Microsoft, kendi sitesinde desteklenmeyen bilgisayarlara Windows 11 kurma makalesi yayınladı. Daha sonra güncelleme vermeyeceğiz dedi. Şimdi bakıyoruz 2010'dan 2021'e kadar çıkan bütün cihazlara güncelleme geliyor.
Benim cihaz 2009 üretim ve güncelleme alıyor. :)
 
Bu Windows 11 işi bilmeceye döndü. Önceden sistemi desteklemeyenlere kurulmayacaktı. Microsoft, kendi sitesinde desteklenmeyen bilgisayarlara Windows 11 kurma makalesi yayınladı. Daha sonra güncelleme vermeyeceğiz dedi. Şimdi bakıyoruz, 2009'dan 2021'e kadar çıkan bütün cihazlara güncelleme geliyor.

2010'dan daha eski sistemlere de geliyor denedim. Kısaca tüm sistemlere geliyor. İşte yaptılar bir hata şimdi telafi etmeye çalışıyorlar. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı