Bu maçla beraber Norveç-karadağ maçıda oynandı. Maçı izleme şansı buldum. Ya Norveç'in attığı ilk golü bizim milli takım yarısına bile yaklaşamaz. Ne güzel orta ne güzel kafa vuruşları yapıyorlar öyle. Bizimkiler isabeti bulamıyor. Sancaksın rakip Almanya, pozisyon bulamıyorlar. Yani diğer milli takımların maçlarını da izleme ihtimali buldum ve sonunda bu milli takımın bu gruptan dünya kupasına kalmasının hayal olduğunu düşünmeye başladım. Yahu bu Letonya'nın kadro değeri ne bizimki ne? Letonya deplasmanında oynadığımız oyuna bakın. Bu milli takımdan bir şey olmaz. Teknik direktör değişince hani bir hava olur ya, o da yok. Milli takımdaki oyuncular cebinde aldığı paralara bakıyorlar. Reklamlara çıkıyorlar, paralarını kazanıyorlar. Ay yıldız forma için ter döken sayılı futbolcular var, hepsi parasını alıp gidiyor. Belkide alın teriyle, mücadele etseler ileride çocukları olduklarında bak bu maçta bizde oynadık diye anlatırlardı. Ruh yok hırs yok sananda mahalle maçı oynuyoruz sanacak. Ki sananda pek yanılmamış çünkü Letonya milli takım bildiğin mahalle takımı. Bu teknik direktörler soyunma odasında ne konuşuyor yahu? Birazcık bağırsın, sinirlensin oyuncular korksun. Hata yapmaktan korksun. Yani demek istediğim bu milli takımdan bir cacık olmaz.