hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 9 Kasım 2023 #11 Rouly dedi: Belki amacı şu anki halidir Genişletmek için tıkla... Zaten şu anki hallerini çok merak ediyorum. paWel dedi: Sanmam, Aşmıştır sağlıklı bir birey. Genişletmek için tıkla... Hocam bir anda eski günler geldi aklıma bir üzüldüm özlediğimi hissettim.
Rouly dedi: Belki amacı şu anki halidir Genişletmek için tıkla... Zaten şu anki hallerini çok merak ediyorum. paWel dedi: Sanmam, Aşmıştır sağlıklı bir birey. Genişletmek için tıkla... Hocam bir anda eski günler geldi aklıma bir üzüldüm özlediğimi hissettim.
TheMajorA Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #12 hergeceaglıyorum dedi: Selam dostlar, ilkokul arkadaşlarımı nasıl bulabilirim? Ad ve soyad dışında başka hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kanka her platforma yaz ben şans eseri denk gelmiştim.
hergeceaglıyorum dedi: Selam dostlar, ilkokul arkadaşlarımı nasıl bulabilirim? Ad ve soyad dışında başka hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kanka her platforma yaz ben şans eseri denk gelmiştim.