Illuminati'nin planları

Dünyayı Rockefeller ve Rothschild ailesi yönetiyor. Paranın somut hali dışında eğer para bir insan olsaydı bu iki aile olurdu.
Bu kesinlikle doğru işte, adamlar koskoca Kennedy başkanı bile harcadılar.
Rothschild ailesinin artık o kadar etkili olduğunu sanmıyorum ama Rockefeller hala etkili rol oynuyor olabilir.
Onlar artık ekmeğinde petrol çıkarıp, para basıyorlar, dünyayı sallamışlar

Bu kesinlikle doğru işte, adamlar koskoca Kennedy başkanı bile harcadılar.

Onlar artık ekmeğinde petrol çıkarıp, para basıyorlar, dünyayı sallamışlar
Yahudi lobisi de diyebiliriz. En çok İsrail ve İngiliz derin devleti etkili rol oynuyor Amerika sadece fiili işleri yapıyor örneğin bilmem ne bahanesiyle Irak Savaşı 11 Eylül'üde onlar planladı zaten bütün terör devletleri kendilerinin kuklaları.

KVP izle, büyük oyunları gör.
Pusu fazla derin devleti anlatmıyor, Kurtlar Vadisi Türkiye Derin Devletini anlatıyor ara sıra da diğer lobilerin yönetim şekillerini anlatıyor tabi bunu senaryo yoluyla yapıyorlar masonlar konseyler gibi. Bu tür işleri araştırarak bilgiler toplayarak süzmek gerekiyor CIA raporları vs vs.

Büyük bir örgüt var evet. Birçok şey onlardan sorumlu evet. Birçok şey yapacaklar evet ama bu büyük örgüt yaptıkları gizli şeyleri açıklayan bir televizyon dizisini unutuyorlar? Mafya dizisinde oluyor ve onlarda 'yaw he ne yayinlayin' diyorlar. O kadar yüzyıllar boyunca süren gizlilik vs bir bölümle ortaya çıkıyor ve buna izin veriyorlar. Ama çok büyükler kolları her ülkede. Yersen.

Teknoloji forumunda bu tür konulara yer verilmesi açıkçası beni mutlu etti. Ne kadar klişe gibi gelse de, geçmişten günümüze doğru tahminler yapılmıştır.

Konuda KVP üzerinden mizah yapılmaya çalışılmış, bunu tamamen kabul edilmiş hayat felsefesine bağlıyorum.

Kimisi de benim blog yazımda Dark dizisi izleyip gaza geldiğimi sanıyor. Son zamanlardaki tahammül seviyem de düştü, artık insanlara bu tür konularda yardımcı bile olamıyorum. Çünkü mizah konusu oluyoruz, aşağılanıyoruz.

Yaşadığımız düzen, tamamen kurgudur, belirli bir düzene geçmemiz için planlanmıştır. Kaostan düzen çıkar.

Bu blog yazımda, başlıkları verdim içeriğini artık sizler anlayın: Gelecek geçmişten yazılmıştır

Kesinlikle haklısınız en son masonlarla alakalı bundan bir kaç yıl önce filmin yapımcısı ölü bulundu masonlarla ilgili bir çok subliminal mesaj veriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…