M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 30 Temmuz 2023 #1 Şöyle illustrator'de bir denemeler yaptım. Bu arada çizimi iyi mi diye ben sormadım çok bilmiş bir moderötör değiştirmiş.
Şöyle illustrator'de bir denemeler yaptım. Bu arada çizimi iyi mi diye ben sormadım çok bilmiş bir moderötör değiştirmiş.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 30 Temmuz 2023 #3 Resimden eser yok?
YunusDndr Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 301 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 30 Temmuz 2023 #4 Nizel G dedi: Resimden eser yok? Eki Görüntüle 1883056 Genişletmek için tıkla... Haklı?
M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 30 Temmuz 2023 #5 13 yaşında moderatör alırsanız olcak bu hehe diğer iki arkadaşın entrysi de silinmiş buraya bi da girilmez.
13 yaşında moderatör alırsanız olcak bu hehe diğer iki arkadaşın entrysi de silinmiş buraya bi da girilmez.
YunusDndr Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 301 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 30 Temmuz 2023 #6 Eren152 dedi: Moderatörleri kınıyorum yerli yersiz işlem yapıyorlar şimdi bunu dedim diye ceza uygularlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bir yorum bu... my last mistake dedi: 13 yaşında moderatör alırsanız olacak bu hehe diğer iki arkadaşın entrysi de silinmiş buraya bir da girilmez. Genişletmek için tıkla... Hocam bende dedim benim yorumlar nerede. Nizel G dedi: Eki Görüntüle 1883107 Genişletmek için tıkla... Puhahaahhaaahahahahaahaha bu iyiydi
Eren152 dedi: Moderatörleri kınıyorum yerli yersiz işlem yapıyorlar şimdi bunu dedim diye ceza uygularlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bir yorum bu... my last mistake dedi: 13 yaşında moderatör alırsanız olacak bu hehe diğer iki arkadaşın entrysi de silinmiş buraya bir da girilmez. Genişletmek için tıkla... Hocam bende dedim benim yorumlar nerede. Nizel G dedi: Eki Görüntüle 1883107 Genişletmek için tıkla... Puhahaahhaaahahahahaahaha bu iyiydi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 30 Temmuz 2023 #7 my last mistake dedi: 13 yaşında moderatör alırsanız olcak bu hehe diğer iki arkadaşın entrysi de silinmiş buraya bi da girilmez. Genişletmek için tıkla... Resmi kendiniz silmişsiniz.
my last mistake dedi: 13 yaşında moderatör alırsanız olcak bu hehe diğer iki arkadaşın entrysi de silinmiş buraya bi da girilmez. Genişletmek için tıkla... Resmi kendiniz silmişsiniz.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 30 Temmuz 2023 #8 Moderasyon Ekibi dedi: Resmi kendiniz silmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Belliydi zaten.
YunusDndr Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 301 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 30 Temmuz 2023 #9 Nizel G dedi: Belliydi zaten. Genişletmek için tıkla... Adam paylaştığı şeyi sildi
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 30 Temmuz 2023 #10 YunusDndr dedi: Adam paylaştığı şeyi sildi Genişletmek için tıkla... Amacı resmine yorum alacak kişi daha konu mesajından moderasyona laf söylemeye başlamazdı hocam. Kaldı ki, hadi diyelim silindi. Sitem etmek yerine resmi sürükle bırak tekrar paylaşmak daha basit. @my last mistake dinazoru paylaşsana. Merak ettim.
YunusDndr dedi: Adam paylaştığı şeyi sildi Genişletmek için tıkla... Amacı resmine yorum alacak kişi daha konu mesajından moderasyona laf söylemeye başlamazdı hocam. Kaldı ki, hadi diyelim silindi. Sitem etmek yerine resmi sürükle bırak tekrar paylaşmak daha basit. @my last mistake dinazoru paylaşsana. Merak ettim.