abstractman Decapat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar Illustrator'de daire şeklinde kesik çizgi yapmak istiyorum biraz araştırdım ama herkes düz kesik çizgi yapmış, daire şeklinde nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar Illustrator'de daire şeklinde kesik çizgi yapmak istiyorum biraz araştırdım ama herkes düz kesik çizgi yapmış, daire şeklinde nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.516 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #2 İlk bir daire çiziyoruz sonra gösterdiğim adımları uygulayarak yapabilirsin.
abstractman Decapat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #3 @AliKemal KUDU kanka galiba yanlış anlatmışım "kesik çizgiler daire şeklinde olsun" istiyorum
D_19 Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #4 Burada, bitki motifi kullanılarak detaylı şekilde anlatılmış. Bitki yerine alt alta 5-6 daire çizerek yapman gerek sadece. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Burada, bitki motifi kullanılarak detaylı şekilde anlatılmış. Bitki yerine alt alta 5-6 daire çizerek yapman gerek sadece. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et