iMac 2021 ve Yeni Mac Pro İle İlgili Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.892
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
iMac 2021 ve Mac Pro Mini

Bu yıl tanıtılacak olan iMac 2021 ve yeni Mac Pro ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Apple ürünleri hakkında yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Jon Prosser, iMac 2021 ve yeni Mac Pro hakkında bazı bilgileri takipçileriyle paylaştı. FrontPageTech adlı YouTube kanalı üzerinden yeni modeller hakkında konuşan Prosser, iMac 2021 serisinin 4. nesil iPad Air‘ın renk […]

Devamı: iMac 2021 ve Yeni Mac Pro İle İlgili Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Küçük ekranlı Pro ha? Severim.
Apple ürünlerini pahalı satıyor, doğru. Bu yüzden çok da sevmiyorum. Ama ARM ile yaptığı bu 'DEVRİM' gerçekten inanılmaz seviyede.
Hocam pahalı olduğu konusunu kimse reddetmiyor zaten, ama pahalı olmasının bir anlamı var. Apple'ın birkaç ürünü hariç gereksiz pahalı olduğunu düşündüğüm bir ürünü yok.
 
Apple ürünlerini pahalı satıyor, doğru. Bu yüzden çok da sevmiyorum. Ama ARM ile yaptığı bu 'DEVRİM' gerçekten inanılmaz seviyede.
Açıkçası AirPods Max ve Mac Pro haricinde tüm ürünler fiyatını hak ediyor. Ayrıca yeni ürünlerin Türkiye fiyatları can yakacak gibi...
 
Mavisi ve yeşili harika duruyor.
Gelse güzel olur. Ofislerde falan şık görünür ama iPad Air'in renklerini eklemişler sadece. En fazla siyah ve beyaz getirirler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı