IMac'den sonra MacBook Pro üzer mı?

sekobaba

Kilopat
Daha fazla  
iMac 2017 i5 32 GB RAM vardı, sattım şimdi bilgisayarsız kaldım M1 umarım üzmez.
Grafik tasarım ve video edit yapıyorum.

M1 kullandığınız cihazdan çok çok daha üstün Video editlemede. Özellikle de Final Cut kullanıyorsanız.
O paraya toplayacağın bilgisayarla kafa kafaya performans veriyor. Yeri geldiğinde geçiyor.

Korkum biraz da 13 inç cihaz hiç kullanmadım küçük mu olur beni 4 sene umarım üzmez. pt de stoklar bitmiş zam gelmez inşallah

Korkum biraz da 13 inç cihaz hiç kullanmadım küçük mu olur beni 4 sene umarım üzmez. pt de stoklar bitmiş zam gelmez inşallah
Ekranda birazcık fark var ama Air'de alabilirsiniz. 13 inç kullanınca büyük ekranlarda Pixel saymaya başlıyorsunuz

Ekranda birazcık fark var ama Air'de alabilirsiniz. 13 inç kullanınca büyük ekranlarda Pixel saymaya başlıyorsunuz
15 bin TL e sattım kaç yıldır kullandığım İmac’ı bütçem varken iyisini alayım diyorum

15 bin TL e sattım kaç yıldır kullandığım İmac’ı bütçem varken iyisini alayım diyorum
Biraz araştırın hangisi size hitap ediyorsa. Düz Pro almak yerine 16/512 GB'lık Air almak bana daha mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…