Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 14 Eylül 2022 #21 Kleyn dedi: Düzeldi şu an upload işlemlerine başladım. .Eki Görüntüle 1517710 Bunla dener misiniz lütfen acaba? WindowsSupport.zip drive.google.com @Uranhay Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam. Yine aynı hatayı verdi hocam. Kleyn dedi: Düzeldi şu an upload işlemlerine başladım. .Eki Görüntüle 1517710 Bunla dener misiniz lütfen acaba? WindowsSupport.zip drive.google.com @Uranhay Genişletmek için tıkla... @Kleyn Son düzenleme: 14 Eylül 2022
Kleyn dedi: Düzeldi şu an upload işlemlerine başladım. .Eki Görüntüle 1517710 Bunla dener misiniz lütfen acaba? WindowsSupport.zip drive.google.com @Uranhay Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam. Yine aynı hatayı verdi hocam. Kleyn dedi: Düzeldi şu an upload işlemlerine başladım. .Eki Görüntüle 1517710 Bunla dener misiniz lütfen acaba? WindowsSupport.zip drive.google.com @Uranhay Genişletmek için tıkla... @Kleyn
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #22 Uranhay dedi: Deneyeyim hocam. Yine aynı hatayı verdi hocam. @Kleyn Genişletmek için tıkla... Cihaza macOS kurup Bootcamp'den kendiniz almanız gerekecek. Yeni konu açın bunun içinde.
Uranhay dedi: Deneyeyim hocam. Yine aynı hatayı verdi hocam. @Kleyn Genişletmek için tıkla... Cihaza macOS kurup Bootcamp'den kendiniz almanız gerekecek. Yeni konu açın bunun içinde.