İmam Hatibe Gideceklere 3 Tavsiye

20 tanesi iyi diğerleri kötü demeniz için her okul hakkında belirli ölçüde bilgi sahibi olmalısınız. Tahmin ettiğim kadarıyla da değilsiniz. Sırf yazmak için yazıyorsunuz gibi geldi bana. Elinizde bir belge var mı sadece 20 okulun iyi olduğuna dair? Bazı okulların sıralaması binasından, bulunduğu konumdan düşük olabilir. Sadece eğitim seviyesine göre belirlenmiyor bu puanlar.
Çok yakın bir arkadaşımın abisi ilk 60'taki bir okula gidiyordu, ilk dönem nakil aldı. Başka bir arkadaşım meslek lisesinden imam hatibe geçtiği için çok pişman ve en yakın zamanda başka okula geçecek. Bunun gibi pek çok örnek ver elimde, başka insanların tecrübelerine dayanarak bunu yazdım.

İmam-hatip hocaları ilgisiz bazıları düzgün olsa da genelini sevmiyorum ayrımcılık yapan çok var okul varken tarih hocasını parkta sevgilisiyle gezerken görmüşlüğüm var

Bu dediğin her okulda olabilecek bir şey. Branş vermek istemiyorum, bazı derslerime giren hocalarım dershanelerde de eğitim veriyor. İşine sadık, derslerini aksatmayan çok hoca var. Okuldan okula göre değişir bu dediğin. İmamhatipte'de olur, Anadolu'da da Fen'de de Meslek'te de

İmam-hatip hocaları ilgisiz bazıları düzgün olsada genelini sevmiyorum ayrımcılık yapan çok var okul varken tarih hocasını parkta sevgilisiyle gezerken görmüşlüğüm var
Her okulda ilgisiz veya kötü öğretmenler olabilir,kişilik meselesi. Ayriyeten tarih hocasıyla alakalı dediğinizi anlayamadım. Tarih hocanızın yapmış olduğu bu durumun imam hatip lisesiyle olan alakasını da anlayamadım. Bu hoca herhangi bir anadolu lisesinde de olabilirdi ki hala olabilme ihtimali var.

Son düzenleme:
Çok yakın bir arkadaşımın abisi ilk 60'taki bir okula gidiyordu, ilk dönem nakil aldı. Başka bir arkadaşım meslek lisesinden imam hatibe geçtiği için çok pişman ve en yakın zamanda başka okula geçecek. Bunun gibi pek çok örnek ver elimde, başka insanların tecrübelerine dayanarak bunu yazdım.

2-3 kişinin tecrubesiyle verilecek tavsiye değil bu arkadaşım. Git en iyi Fen liseleri yaz. İlk 20 içerisinde senin arkadaşının abisi gibi olan kişiler inan orada da vardır.

2-3 kişinin tecrubesiyle verilecek tavsiye değil bu arkadaşım. Git en iyi Fen liseleri yaz. İlk 20 içerisinde senin arkadaşının abisi gibi olan kişiler inan orada da vardır.
Hocam öyle insanlar ortamını bulduklarında öyle oluyor zaten. Ortamda kız olmayınca, herkez modda da olunca ve itiraz etmeyince içlerindeki canavarı çıkarıyorlar ortaya. Ve 2-3 kişi değil rahat 10-11 kişinin tecrübesini göz önünde bulundurdum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı