İmam hatip lisesinde kalmalı mıyım?

Böyle insanları çok görmedim her şeyi dine bağlayan. Fakat çoğusu okumak için değil okulu kreş olarak gördükleri için geliyor.

Sizin arkadaşlarınız öyle diye bunu tüm İmam Hatip'lilere genellemeniz çok yanlış. İmam Hatip'te okuyup anime izleyen çok arkadaşım var.

Elektrik-Elektronik zorlar. Şahsen teknik olmama rağmen 10-11. sınıflar arasında çok zorlandım. Meslek derslerinden kültür derslerine yetişemedim.

Ama seviyorum, yaparım dersen de bu bölüm seni pişman etmez, iş bulursun her türlü. Kimya da okunabilir. Ama o da isteğine bağlı.

Bu arada çift hesap yasak dostum. Bu cevabı iyi oku. Yoksa çoktan raporlamıştım.

Tamam hesaptan çıkıyorum bu arada yardımınız için teşekkür ederim meslek lisesine şansımı deniyeceğim.

İmam Hatip ortaokulunda okuyan biri olarak meslek lisesine geçmesi en doğrusu. 4 yılımı çöp etti bu okul. Gerçi okul demeye bin şahit ister.

Meslek lisesine geç istediğin bölümü puanın mukabilinde okuyup, ÜNİ sınavına bölümünün verdiği ek puanla 2 yıllık okuduktan sonra DGS sınavı ile mühendis bile olabilirsin, şahsen yerinde olsam bir dakika durmam, aşırı dindar değilsen çok sıkılırsın ve diğerlerinden farklı düşünmeye başladığında dışlanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…