İmam hatip lisesinde kuran dersinden kalınırsa sınıf tekrarı mı yapılır?

kukimaster34

Femtopat
Daha fazla  
İmam hatip öğrencisiyim okula Kuran'dan kalınca sınıfta kaldığımızı bilmeden geldim. Böyle bir saçmalık var. Sadece Kuran'dan kalınca sınıfta kalınıyor ve 20 girdi sınav notu hoca. Ne yapabilirim?

Kaçıncı sınıftınız? Bir dersten kalmayla sınıfta kalmazsınız. Sorumlu olarak bir üst sınıfa geçersiniz.

@kukimaster34, konu açıp geri dönüş yapmamaktaki sebebinizi de anlayamadım. Konuya geri dönüş yapın ki sorununuzu çözelim. Siteye girdiğiniz halde geri dönüş sağlamıyorsunuz.

Son düzenleme:
Kaçıncı sınıftınız? Bir dersten kalmayla sınıfta kalmazsınız. Sorumlu olarak bir üst sınıfa geçersiniz.

@kukimaster34, konu açıp geri dönüş yapmamaktaki sebebinizi de anlayamadım. Konuya geri dönüş yapın ki sorununuzu çözelim. Siteye girdiğiniz halde geri dönüş sağlamıyorsunuz.

9 sınıfım tüm hocalar aynı şekilde kalacaksın diyor.

Cevabı bilip konusunu açmanız da ayrı bir saçma. Cevabı veriyorum, ona da yanlış diyorsunuz. Her neyse siz bilirsiniz. 👍 Kendi bildiğinizi doğru olarak kabul ettiğiniz için burada ne cevap verirsem vereyim, tatmin olmayacaksınız. Bu yüzden daha da cevap yazmayacağım.

Yeni konular

Geri
Yukarı