Bartek59 Kilopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #11 Tarikat okullarına gidebilirsin. Orada sakal sünnet.
E erenus32 Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #12 BGSGP dedi: La öyle okula niye gittin ayrıl o okuldan ölcen birazdan. Genişletmek için tıkla... Aga ana binası tarihiydi o yüzden gittim sonra bir öğrendim 3 yıldır tadilattaymış halada 3 yıldır herkes o ana bina nasıp geliyor.
BGSGP dedi: La öyle okula niye gittin ayrıl o okuldan ölcen birazdan. Genişletmek için tıkla... Aga ana binası tarihiydi o yüzden gittim sonra bir öğrendim 3 yıldır tadilattaymış halada 3 yıldır herkes o ana bina nasıp geliyor.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 10 Kasım 2024 #13 BLoodAnqeL dedi: Sırf bir sakal bıyık uğruna 10.sınıfta imam hatibe geçip 9.da alamadığın Arapça eğitim eksikliğiyle kendine büyük kötülük yaparsın yol yakınken vazgeç. Genişletmek için tıkla... İmam hatipte de izin yok zaten.
BLoodAnqeL dedi: Sırf bir sakal bıyık uğruna 10.sınıfta imam hatibe geçip 9.da alamadığın Arapça eğitim eksikliğiyle kendine büyük kötülük yaparsın yol yakınken vazgeç. Genişletmek için tıkla... İmam hatipte de izin yok zaten.