- Makaleler
- 1
Daha fazla
Süleyman yüzsüz adam zaten. Onun hiçbir suçu yok. Hep o haklı.Taksim de bomba patladığında ülkenin iç güvenliğinden sorumlu bakan Suriye de ev açılış törenindeydi. O konu 1 gün bile gündemde kalmadı.
Bombanın patlayacağından haber olanlar zaten bu eylemi yaptılar. Halihazırda bir etkinliğin içerisinden ışınlanarak İstanbul'a mı gelinmesi gerekiyordu? Işınlanma teknolojisi henüz icat edilmedi abicim. Sen kafanı yorma böyle şeylere. Biraz objektif bak!Taksim de bomba patladığında ülkenin iç güvenliğinden sorumlu bakan Suriye de ev açılış törenindeydi. O konu 1 gün bile gündemde kalmadı.
Bombanın patlayacağından haber olanlar zaten bu eylemi yaptılar. Halihazırda bir etkinliğin içerisinden ışınlanarak İstanbul'a mı gelinmesi gerekiyordu? Işınlanma teknolojisi henüz icat edilmedi abicim. Sen kafanı yorma böyle şeylere. Biraz objektif bak!
Yazdıklarının içerisinde cevap verilecek kayda değer tek konu ekonun şehir dışındayken yaşanan olaylar. Kendisi tatillerden beri gelmediği için, geldiğinde de balıkçılardan çıkmadığı için ışınlanmasını zaten beklemiyor kimse. Görevinin ilk haftasında izne çıkıp tatil yapan birinden de çok bir şey beklememek lazım.Ülkeye kim olduğu bilinmeyen kaçakların kontrolsüzce girmesine izin veren, ülkenin bir ucundan diğer ucuna çiftlik hayvanı gibi tırlarla kaçak göçmen taşınmasına ses çıkarmayan, kadınların videolarını gizlice çeken o şeref yoksunu bedevileri, televizyona çıkıp "selfie çekiyor" diye savunan Süleyman'ı savunmaya kalkma şimdi bana bu forumda. O kaçakları bile isteye sokmasalardı ülkeye, bu teröristlerde İstanbul'a kadar gelip Taksim in ortasında bomba patlatamazdı. Ayrıca Suriyelilerin ev açılışı için gösterdiğiniz bu "ışınlanma" hassasiyetini, İBB başkanı için de gösterin de sonra bana objektif ol diyin. Adam İstanbul da değilken bir olay olduğu zaman, konuşulmayan laf kalmıyor. Şimdi umredeyken kar yağsa ya da büyük bir kaza falan olsa hemen başlarsınız twitler atmaya "eko tatilde" diye. Profiline bakıyorum da belli ki Cumhuriyet düşmanı olan da birisisin. İBB başkanına "ekremios" yazmandan da trol gibi bir şey olduğun anlaşılıyor. Umarım en kısa sürede banlanırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.