İmamoğlu'na hapis cezası verildi!

Gayet yerinde bir karar olmuştur. Burası muz cumhuriyeti değil. Kalkıp devletin ysk üyelerine hakaret etmek nedir? Söylediği yalanları, Avrupa'ya gidip ülkemizi yermesi, İBB'de pkk üyesi barındırması karşısında aldığı ceza az bile bence.
Kanka senin idolün @ÖzkanK mı? Aynı mesajlar, aynı trollükler.

Onlar halk değil içimizdeki yunan artıklarıydı.
GBT mi sorguladınız hocam, nereden anladınız "Yunan artığı" olduğunu? Hem "keşke Yunan kazansaydı" diyen Mısıroğlu'nu "büyük üstat" gören sizin taraf değil miydi? Yunanları seviyor musunuz sevmiyor musunuz? Yoksa işinize gelmeyince "kandırılıyor" musunuz?
İnşallah trollsünüzdür, trollseniz güldüm değilseniz kahkaha atacağım.

Son düzenleme:
Gayet yerinde bir karar olmuştur. Burası muz cumhuriyeti değil. Kalkıp devletin YSK üyelerine hakaret etmek nedir? Söylediği yalanları, Avrupa'ya gidip ülkemizi yermesi, İBB'de PKK üyesi barındırması karşısında aldığı ceza az bile bence.

Halkın kararının hiçe sayılmasını kabul etmiyoruz. Her yerden sesimizi yükseltelim. Az kaldı 2023'te #HerŞeyÇokGüzelOlacak. 🇹🇷

Yolumuz uzun,
Heyecanımız yüksek,
Gençliğimiz var. - Ekrem İmamoğlu 👑

Komplo teorilerini ve onun yandan yemişlerini hiç sevmem, aynı zamanda Ümit Özdağ gibi bir elemanla benzer sayılabilecek şeyleri düşünüyor olmaktan da iğreniyorum ama iktidar bu kadar siyasetten uzak mı? Bu kararın Imamoğlu'nu seçmen önünde yücelteceği hiç akıllarına gelmemiş mi?

Neyse ne diyorum, ileride belli olur. AKP iktidarının hukuksuzlukları iyice gün yüzüne çıksın. Zira mazlumu ezdiklerinden kimsenin haberi olmuyordu bu tip olaylardan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı