IMDb'ye göre en iyi 100 hikayeli oyun

Cengizdaglar

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben bir YouTube kanalı açtım ve elimden geldiğince orada paylaşımlar yapıyorum.
Geçenlerde internette gezerken IMDb'de sadece filmlerin değil hikayeli oyunlarında sıralaması olduğunu gördüm ve bununla da ilgili bir video yaptım.
Ortalama 2 günde 1 paylaşım yapmaya çalışacağım.
Videoyu beğenip altına video ile ilgili yorumda yaparsanız sevinirim.
İşte IMDB Puanlarına Göre Gelmiş Geçmiş En iyi 100 Hikayeli Oyun ve derlemesi...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• TOP 100-min.png
    TOP 100-min.png
    833 KB · Görüntüleme: 96
Merhaba arkadaşlar, ben bir YouTube kanalı açtım ve elimden geldiğince orada paylaşımlar yapıyorum.
Geçenlerde internette gezerken IMDb'de sadece filmlerin değil hikayeli oyunlarında sıralaması olduğunu gördüm ve bununla da ilgili bir video yaptım.
İşte IMDB Puanlarına Göre Gelmiş Geçmiş En iyi 100 Hikayeli Oyun ve derlemesi...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

IMDb benim gözümde geçerli bir kaynak değil. Para veren puanı alır mantığında çalışıyor.

IMDb benim gözümde geçerli bir kaynak değil. Para veren puanı alır mantığında çalışıyor.
Evet Metacritic çok daha doğru olur puanlamalara bakma konusunda hem basın hem kullanıcı puanlaması olduğundan ve kimsenin Metacritic varken IMDb'ye bakacağını sanmıyorum oyunlar konusunda.

Çok iyi olmuş umarım güzel yerlere gelirisin.

4:09'a bayıldım 😍
evet çok iyi oyundu
Evet Metacritic çok daha doğru olur puanlamalara bakma konusunda hem basın hem kullanıcı puanlaması olduğundan ve kimsenin Metacritic varken IMDb'ye bakacağını sanmıyorum oyunlar konusunda.
Ben de olsam bakarken metacritic bakarım ama kimse ımdb listesini hazırlamadığı için ben hazırlayayım dedim
Reis tavsiye vereyim, videodaki yazıları sen ayarlıyorsan, İngilizce kelimelerde büyük "i" kullanma.
Onun haricinde listeyi hazırlayan editörü seveyim, Life Is Strange, GTA 4 falan koymuş.
Evet yazı, ses, montaj, derleme tamamı bana ait :)
Kullanmamaya özen gösterdim.
Kalmışsa bile gözümden kaçmıştır.
Çok iyi olmuş umarım güzel yerlere gelirisin.
teşekkür ederim :)

evet çok iyi oyundu

Ben de olsam bakarken metacritic bakarım ama kimse ımdb listesini hazırlamadığı için ben hazırlayayım dedim

Evet yazı, ses, montaj, derleme tamamı bana ait :)
Kullanmamaya özen gösterdim.
Kalmışsa bile gözümden kaçmıştır.

teşekkür ederim :)
Super Mario'da gördüm sanırım bir tek ama sıkıntı yok video güzel olmuş elinize sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı