marinethestriker Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Telefonumu 4 yıl önce Türkiye'ye getirttim e-Devlet'e IMEI sorgulattığımda 2025'e kadar bana kısıtlanmıştır diyordu. Şimdi ise IMEI kaydı yapıldı yazıyor. Başka bir SIM takmaya çalıştığımda çalismadi. Ben bu telefonu nasıl satacağım?
Telefonumu 4 yıl önce Türkiye'ye getirttim e-Devlet'e IMEI sorgulattığımda 2025'e kadar bana kısıtlanmıştır diyordu. Şimdi ise IMEI kaydı yapıldı yazıyor. Başka bir SIM takmaya çalıştığımda çalismadi. Ben bu telefonu nasıl satacağım?
A androidmal Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 399 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 Hocam benimkide açılmamıştı bu sene başı 2 3 gün bekleyip yeniden başlatınca olmuştu. Yeniden başlatmayı denediniz mi hocam? Artı 0 Eksi
Hocam benimkide açılmamıştı bu sene başı 2 3 gün bekleyip yeniden başlatınca olmuştu. Yeniden başlatmayı denediniz mi hocam?
KS KS marinethestriker Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 androidmal dedi: Hocam benimki de açılmamıştı bu sene başı 2 3 gün bekleyip yeniden başlatınca olmuştu. Yeniden başlatmayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Denedim de yine calismadi. Kendi SIM im çalisiyor ama başka kimseninki çalışmıyor. Artı 0 Eksi
androidmal dedi: Hocam benimki de açılmamıştı bu sene başı 2 3 gün bekleyip yeniden başlatınca olmuştu. Yeniden başlatmayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Denedim de yine calismadi. Kendi SIM im çalisiyor ama başka kimseninki çalışmıyor.
A androidmal Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 399 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 marinethestriker dedi: Denedim de yine calismadi. Kendi SIM im çalisiyor ama başka kimseninki çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olamadığım için üzgünüm hocam Hocam belki de sinyali gönderen SIM haricinde kabul etmiyor olabilir. Hah aklıma gelmişken sorayım hocam diğer takmaya çalıştığınız SIM sizin üzerinize mi kayıtlı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
marinethestriker dedi: Denedim de yine calismadi. Kendi SIM im çalisiyor ama başka kimseninki çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olamadığım için üzgünüm hocam Hocam belki de sinyali gönderen SIM haricinde kabul etmiyor olabilir. Hah aklıma gelmişken sorayım hocam diğer takmaya çalıştığınız SIM sizin üzerinize mi kayıtlı?
KS KS marinethestriker Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 androidmal dedi: Yardımcı olamadığım için üzgünüm hocam hocam belki de sinyali gönderen SIM haricinde kabul etmiyor olabilir. Hah aklıma gelmişken sorayım hocam diğer takmaya çalıştığınız SIM sizin üzerinize mi kayıtlı? Genişletmek için tıkla... Düşünmeniz yeterli sağ olun. Diğer SIM benim üzerime değildi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
androidmal dedi: Yardımcı olamadığım için üzgünüm hocam hocam belki de sinyali gönderen SIM haricinde kabul etmiyor olabilir. Hah aklıma gelmişken sorayım hocam diğer takmaya çalıştığınız SIM sizin üzerinize mi kayıtlı? Genişletmek için tıkla... Düşünmeniz yeterli sağ olun. Diğer SIM benim üzerime değildi.
A androidmal Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 399 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #6 marinethestriker dedi: Düşünmeniz yeterli sağ olun. Diğer SIM benim üzerime değildi. Genişletmek için tıkla... Sebep büyük ihtimalle budur hocam. Telefon sizin üzerinize kayıtlıysa başka SIM kartı takılmıyor diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
marinethestriker dedi: Düşünmeniz yeterli sağ olun. Diğer SIM benim üzerime değildi. Genişletmek için tıkla... Sebep büyük ihtimalle budur hocam. Telefon sizin üzerinize kayıtlıysa başka SIM kartı takılmıyor diye biliyorum.