İ İsmail5885 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #11 Ketçaplı cips dedi: Hocam çok yaza bırakmayın zam gelebilir temmuz ayında. Genişletmek için tıkla... Peki ben 20 bin TL'ye hangi yurt dışı telefonu alabilirim ve neye dikkat etmeliyim alırken (Apple)
Ketçaplı cips dedi: Hocam çok yaza bırakmayın zam gelebilir temmuz ayında. Genişletmek için tıkla... Peki ben 20 bin TL'ye hangi yurt dışı telefonu alabilirim ve neye dikkat etmeliyim alırken (Apple)
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.320 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #12 Ketçaplı cips dedi: Hocam çok yaza bırakmayın zam gelebilir temmuz ayında. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Sorun değil
Ketçaplı cips dedi: Hocam çok yaza bırakmayın zam gelebilir temmuz ayında. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Sorun değil
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 28 Şubat 2024 #13 İsmail5885 dedi: Peki ben 20 bin TL'ye hangi yurt dışı telefonu alabilirim ve neye dikkat etmeliyim alırken (Apple) Genişletmek için tıkla... Üstüne bir miktar daha ekleyebiliyorsanız iPhone 15. Sarı sitede 25-26k civarlarında kapalı kutu ilanlar var.
İsmail5885 dedi: Peki ben 20 bin TL'ye hangi yurt dışı telefonu alabilirim ve neye dikkat etmeliyim alırken (Apple) Genişletmek için tıkla... Üstüne bir miktar daha ekleyebiliyorsanız iPhone 15. Sarı sitede 25-26k civarlarında kapalı kutu ilanlar var.