IMEI numarası başka cihaza kopyalanmış

mrkutuk

Yoctopat
Daha fazla  
Bugün telefona BTK'den bir mesaj geldi... IMEI'li cihaz kimlik bilgileri değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatılacaktır cihazı satın aldıgınız yere başvurunuz diye yazı geldı türkiye.gov.TR'den sorgulama yaptım baska cihaza kopyalanmıstır diyor. Ben bu telefonu internetten aldım yurt içi bir telefon. Kaçak da değil neden böyle oldu? Ne yapabilirim? Telefon yeni kapanmaması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün telefona BTK'den bir mesaj geldi... IMEI'li cihaz kimlik bilgileri değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatılacaktır cihazı satın aldıgınız yere başvurunuz diye yazı geldı türkiye.gov.TR'den sorgulama yaptım baska cihaza kopyalanmıstır diyor. Ben bu telefonu internetten aldım yurt içi bir telefon. Kaçak da değil neden böyle oldu? Ne yapabilirim? Telefon yeni kapanmaması lazım.

Hocam telefonu atıyorum Trendyol'dan aldıysanız destek talebi açın. Şu an içinde olduğunuz durum IMEI klona düşmesi. İmeim klona düştü deyin. Telefonu vermeniz gerekebilir onlara. Cihaza ücretsiz yeni IMEI atmak zorundalar.

cihazı aldığın yere iade et. aldığın yer imei numarasını kopyalamış olabilir güvensiz bir yerse tabi. yada siz imei numarasını birilerine gösterip çaldırmış olabilirisniz hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı