IMEI numarası nedir ve ne işe yarar?

Dosya Ekleri

• IMG_20250630_190114.jpg
    IMG_20250630_190114.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 13
Mesajdaki verilen numara ile aynı numara mı bu efendim?

Mi Shop'a götürmeyi deneyin isterseniz belki yardımcı olabilirler.

Efendim değilmiş ama gönderdikleri numara 14 haneli sorgulayamıyorum cihaz kimliği numarası gibi bir şeyler zırvalamış dolandırıcı olmasın?(bu konularda cahilim kusura bakmayın).

Efendim değilmiş ama gönderdikleri numara 14 haneli sorgulayamıyorum cihaz kimliği numarası gibi bir şeyler zırvalamış dolandırıcı olmasın?(bu konularda cahilim kusura bakmayın).
Resmi mesaja benziyor, çünkü bana da aynı göndericiden aynı mesaj gelmişti kayıt dışı cihaz kullandığım dönemlerde.

Ne kusuru efendim. Sormak kusur değildir, sormamak kusur günümüzde.

Numaranın sonuna 0 veya 1 koyunca cihazınız çıkıyor mu? Bazen çift hatlı telefonlarda bu şekilde yazmak gerekebiliyor.

Cihazınızın ayarlar menüsünde ya da numara çeviriciden *#06# tuşlarına basınca çıkan menüdeki numara ile 15 hanenin 14'ü eşleşmiyorsa görmezden de gelebilirsiniz.

Resmi mesaja benziyor, çünkü bana da aynı göndericiden aynı mesaj gelmişti kayıt dışı cihaz kullandığım dönemlerde.

Ne kusuru efendim. Sormak kusur değildir, sormamak kusur günümüzde.

Numaranın sonuna 0 veya 1 koyunca cihazınız çıkıyor mu? Bazen çift hatlı telefonlarda bu şekilde yazmak gerekebiliyor.

Cihazınızın ayarlar menüsünde ya da numara çeviriciden *#06# tuşlarına basınca çıkan menüdeki numara ile 15 hanenin 14'ü eşleşmiyorsa görmezden de gelebilirsiniz.

Acaba tuşlu telefon için mi gönderildi mesaj? O zaman benim hatta mı zarar gelir yoksa tuşlu telefona mı? Ya da şu an kullandığım telefona mı? Sorulacak çok soru var.
Teşekkür ederim efendim çok naziksiniz.
Umarım şu iş çözülür.

Acaba tuşlu telefon için mi gönderildi mesaj? O zaman benim hatta mı zarar gelir yoksa tuşlu telefona mı? Ya da şu an kullandığım telefona mı? Sorulacak çok soru var.
Umarım şu iş çözülür.
Gönderilen mesajda IMEI yazıyor, onu sorgulayın direkt.

Umarım şu iş çözülür.
Söyle yapabilirsiniz isterseniz;

Tuşlu telefonun IMEI numarasını öğrenip kontrol edersiniz.
Kendi telefonunuzu kontrol edersiniz ikisi de tutmazsa çok düşük bir ihtimal de olsa yanlışlıkla atılmış olabilir.

Tuşlu telefonunuz Hiking ya da iXperia gibi Çin menşeli bir cihaz ise kayıtsız olma ihtimali var ancak bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

Hattınıza zarar gelmez efendim, istediğiniz cihazda kullanabilirsiniz hattınızı açık olduğu müddetçe.

Teşekkür ederim. 🌸

14 haneli gelmiş sonuna rakam ekleyip sorgulayınca benim tuşlu telefonun olduğu ortaya çıktı şimdi tuşlu telefon mu kapanacak yoksa benim bu cihazım mı? Ya da hat mı kapanacak?
Tuşlu telefonunuz kapanacak efendim. Hattınıza bir şey olmaz.

Söyle yapabilirsiniz isterseniz;

Tuşlu telefonun IMEI numarasını öğrenip kontrol edersiniz.
Kendi telefonunuzu kontrol edersiniz ikisi de tutmazsa çok düşük bir ihtimal de olsa yanlışlıkla atılmış olabilir.

Tuşlu telefonunuz hiking ya da ixperia gibi Çin menşeli bir cihaz ise kayıtsız olma ihtimali var ancak bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

Hattınıza zarar gelmez efendim, istediğiniz cihazda kullanabilirsiniz hattınızı açık olduğu müddetçe.

Teşekkür ederim. 🌸

Tuşlu telefonunuz kapanacak efendim. Hattınıza bir şey olmaz.

Sağ olun efendim içimi rahatlattınız. Sorun çözüldü o zaman ilginiz için teşekkür ederim.Mutlu akşamlar dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı