IMF'in Açıklamasına Göre Bağış Kampanyası Başlatan Ülkeler

“Onların doları varsa bizim de Allah’ımız var!” diyen birini lider kabullenen ezik milletin iflah olup olmayacağı konusunda umutsuzluğa kapılıyorum, “Van münüt, v-v-van münüt!” deyip sonradan “Ben moderatöre demiştim.” diyen R vitesçiyi reis olarak kabullenmek nasıl bir onursuzluktur? Yavaş dön reis, ümmetin sana yetişmekte zorlanıyor!

Bu hattan bağışlamak yerine Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri'nin hesaplarına bağışlamak daha mantıklı. Zira il belediyeleri olmalarına rağmen ayırdıkları bütçeler, ülke ellerinde olsa yapacaklarının bir özetidir.
Vakıfbank, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri'nin hesaplarına bloke koydu...

Bu hattan bağışlamak yerine Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyeleri'nin hesaplarına bağışlamak daha mantıklı. Zira il belediyeleri olmalarına rağmen ayırdıkları bütçeler, ülke ellerinde olsa yapacaklarının bir özetidir.

Haklısınız. Şayet tam olarak 31 Mart'ın üstünden 1 yıl geçmiş. Başkalarının 1 yılından daha dolu gördüm İstanbul ve Ankara belediyelerinin 1 yılını.

Reis adam para vermez, para toplar. Pamuk eller cebe. Benim anlamadigim asil olay; Milletin verdigi vergiler nereye gidiyor?
Hastane yol işsizlik parası yetimlere fakirlere yaşlılara ve saymakla bitmiyecek yerlere gidiyor kanal istanbulu yapmak için 30 milyar dolar bütçe var
Lafa bakarsan ilk 15 büyük ekonomiden biriydi. Ama gerçekler yardıma muhtaç bir ekonomi olduğumuzu gösteriyor.
Ekonomik olarak bir sıkıntı çektiğimizi düşünmüyorum ülkenin öyle bir gelir dağılımı varki herkeze yeter isterler asgari ücret 5000 bin tl yaparlar ama yapmazlar çünkü kendi yandaşlarına yedirecekler .

Her ülkede şuan bağış toplanıyor. Kimi devlet istedi kimi direk devlete mücadele için bağışta bulundu.

Ekonomik olarak bir sıkıntı çektiğimizi düşünmüyorum ülkenin öyle bir gelir dağılımı varki herkeze yeter isterler asgari ücret 5000 bin tl yaparlar ama yapmazlar çünkü kendi yandaşlarına yedirecekler .
Adaletsiz bir gelir dağılımı yarattıkları için birileri cebini doldururken birileri de ay sonunu nasıl getiririm diye düşünüyor. Şimdi bir sürü insan işsiz kaldı. Bu iş uzarsa ekonomi nereye kadar dayanır şüpheli.

Demek ki neymiş Olay İman Değil İbanmış. Cidden din kadar para kazandıran başka bir şey yok. Tanrının adı üzerine konuş ve istediğin her şeyi yapsınlar.

Demek ki neymiş Olay İman Değil İbanmış. Cidden din kadar para kazandıran başka bir şey yok. Tanrının adı üzerine konuş ve istediğin her şeyi yapsınlar.
20200401_014733.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı