Çözüldü IMG-307 sol tık çift tıklıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

godZwany

Hectopat
Yer
İstanbul/Maltepe
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770
i5-9300H CPU 2.40GHz
16GB
GTX 1650
Meslek
Öğrenci
IMG-307 modelli bir fare kullanıyorum ve son zamanlarda sol tık çift tıklamaya başladı, bunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Teşekkür ederim sitede denediğimde çok nadir çift tıklama hatası aldım. Bir şey daha soracağım farem çift tıklama sorunundan ayrı olarak da bazen direkt algılamıyor tıkı, bunu çözebilir miyim yoksa faremin ömrü falan mı doldu?

Switch'in ömrü dolmuştur. Ayrıca sitede de hiç çift tıklama olmaması gerek. Debounce time ayarını 30 yapıp tekrar deneyin. Tıklamayı algılamamasına çözüm Switch değişimi. O da fareniz için değmez. Direkt yenisini almanız daha mantıklı.
Switch değişimi veya Debouce Time değerini yükselterek.

Switch değişimi veya Debouce Time değerini yükselterek.

Teşekkür ederim sitede denediğimde çok nadir çift tıklama hatası aldım. Bir şey daha soracağım farem çift tıklama sorunundan ayrı olarak da bazen direkt algılamıyor tıkı, bunu çözebilir miyim yoksa faremin ömrü falan mı doldu?

Switch'in ömrü dolmuştur. Ayrıca sitede de hiç çift tıklama olmaması gerek. Debounce time ayarını 30 yapıp tekrar deneyin. Tıklamayı algılamamasına çözüm Switch değişimi. O da fareniz için değmez. Direkt yenisini almanız daha mantıklı.

Çözüm

100ms yaptığımda anca çözüldü sorunum😅 Peki sizce 150TL civarı normal bir mousealmamla 350TL civarı bir Gaming mouse almamın farkı çok olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı