İmkanım Olsa Kralı Olurum Dediğiniz İşler

Shadowslayer

Hectopat
Katılım
2 Ağustos 2018
Mesajlar
279
Makaleler
2
İmkanınız olmadığı için (Gerek maddi gerek manevi yönden) yapamadığınız, imkanım olsa ve ihtiyacım olan şeylere sahip olsam en güzelini yaparım dediğiniz şeyler var mı?
Benim ki oyun geliştiriciliği. Son yıllarda bu işe merak sardım ve Indie oyun yapımcılarının hikayelerini okudukça isteğim daha çok artıyor. Şöyle güzel bir sistemim olsa neler yapardım neler. Öyle bir-iki deneyip hemen pes de etmem, azimliyimdir ipin ucunu tuttum mu daha bırakmam :).
 
Bazı Sporlar olabilirdi. Oyun geliştirmeye de merakım vardı ama programları tek tek deneyerek bilgisayarımın özelliklerinin yetmediğini görünce bu da olmadı. Daha gencim ama bakalım.
 
Kralı olur muyum bilmem ama ralli veya F1 pilotu olmak isterdim. İkisine de acayip merakım var. Ralli yarışlarında en kötü uçurumdan aşağı yuvarlanırdım. :)
Bunu yazmaya girdim. F1 çok değilde ralli pilotu olmak hayalim. Verin bana eğitimini yakayım yıkayım ya. Küçüklüğümde arabalarımı kumda tozutarak oynardım. Küçüklüğümden beri hayalim. Virajı alamayınca frene abananlardan değilim ben EEYYYYYY TOSFED DUY BENİ.
 
Sanırım savaş uçağı pilotu olmak olurdu. Uçakları severim ve sırf bu sevgim yüzünden Onur-air'de çalıştım 1.5 sene boyunca.
 

Geri
Yukarı