Öyle kötü bir oyun değil, gideri var. Vakit geçirttirir. Ubisoft oyunlarına alışıksanız zaten havada kapın.
Ubisoft, Ubisoft Connect 5.yılına özel.
Immortals Fenyx Rising ücretsiz verecek. Herkes 13 Kasım'dan itibaren herkes ücretsiz bir şekilde alabilecek. Ne düşünüyorsunuz?
![]()
Ubisoft Connect Turns Five: Play Immortals Fenyx Rising For Free
Ubisoft Connect celebrates five years of seamless gameplay experiences with a major giveawaynews.ubisoft.com
Gün içinde ücretsiz olur. Bu saatlerde olmaz.Hocam hala bedava olmadı ya belli bir saatimi var acaba.
Büyük ihtimal 18.00, 19.00 veya 17.00 da . Ücretsiz oyunları bu saatlerde veriyorlar.Hocam hala bedava olmadı ya belli bir saatimi var acaba.
Evet.Büyük ihtimal 18.00, 19.00 veya 17.00 da . Ücretsiz oyunları bu saatlerde veriyorlar.
saat kaçta olacak şuan hala 999tlUbisoft, Ubisoft Connect 5.yılına özel.
Immortals Fenyx Rising ücretsiz verecek. Herkes 13 Kasım'dan itibaren herkes ücretsiz bir şekilde alabilecek. Ne düşünüyorsunuz?
![]()
Ubisoft Connect Turns Five: Play Immortals Fenyx Rising For Free
Ubisoft Connect celebrates five years of seamless gameplay experiences with a major giveawaynews.ubisoft.com
Bilmiyorum.saat kaçta olacak şuan hala 999tl
Oyunu kütüphanesine ekleyebilen var mı? Ben ücretsiz diye bir ibare görmedim. Alan varsa SS veya link paylaşabilir mi? Nereden nasıl aldınız. (Ubisoft deyip geçmeyin. Dilenci duası gibi oldu)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.