Immortals Fenyx Rising, 13 Kasım'dan itibaren Ubisoft Connect'e ücretsiz olarak alınabilecek!

Sırf şu oyun için 2 gün öncesinden alarm kurdum unuturum diye. Hala bedava olmamış. 19.00'dan sonra bedava olur belki. Mutlaka almak istediğim oyun.
Dostum ben full dlc.li halini almıştım oynadım da başlarda fena durmasa da sonradan sonraya tekrara düşmesi cansız dünyası,hani oyunu kapatınca tekrar açma isteği olmaz ya öyle bir oyun bu da tabii ki kendiniz deneyimleyin oyuncukar olarak, bu arada Türkçe yaması var şimdiden indirin ( sadece kadın karakterde çalıştı denilen yamayı indirdim ve erkek karakterde de çalışıyor bilginize nerden indirdiğimi unuttum deneyin ama erkek kadın ikisinde de çalışıyor)

Dostum ben full dlc.li halini almıştım oynadım da başlarda fena durmasa da sonradan sonraya tekrara düşmesi cansız dünyası,hani oyunu kapatınca tekrar açma isteği olmaz ya öyle bir oyun bu da tabii ki kendiniz deneyimleyin oyuncukar olarak, bu arada Türkçe yaması var şimdiden indirin ( sadece kadın karakterde çalıştı denilen yamayı indirdim ve erkek karakterde de çalışıyor bilginize nerden indirdiğimi unuttum deneyin ama erkek kadın ikisinde de çalışıyor)
Teşekkürler. Yama hangisi? Güvenilirse oradan indireyim. Site ismi falan verirseniz çok iyi olur.

Evet biraz tekrara düşüyor. AC oyunları da düşüyor tekrara ama ben beğeniyorum. Bir yerden sonra sıkıcı olabilir ama bu tarz oyunlar ilgimi çekiyor benim. Her kesime hitap etmiyor.

Ubisoft Connect'e göre 2 aralık'a kadar hesabınıza ekleyebiliyorsunuz.

Dosya Ekleri

• ifr.jpeg
    ifr.jpeg
    151,7 KB · Görüntüleme: 44
İndirilebiliyor şuan indirmenize gerek olmadanda kütüphaneye ekliyor giwevay yazıyor kütüphanedeyken altta güzel oyun bir ara oynanır bunda DLC ye gerek yoktu sanırım öyle çok kozmetik yoktu galiba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı