Immortals Fenyx Rising kırıldı

EMPRESS bu oyuna ait ait dosyaların upload sınırını 200KB/s olarak ayarlamış. Yani oyunu indirmek bir nevi imkansıza yakın (Denemedim, yazanı okudum.). Galiba FitGirl ise EMPRESS'e sormuş neden sınırlıyorsun diye? EMPRESS'in cevabı ise "Benim sahne ışığını çalıyorsunuz. Tüm ilgiyi sen çekiyorsun. Herkes sana teşekkür ediyor" olmuş. Ve tabi ki FitGirl ablamız onun cracklerine sahip oyunları bir daha yayınlamama kararı almış.

Kaynağım bu:
İkinci kaynağım bu:

Güzel bilgilendirme olmuş. Ben Empress'in yaptığına haksızlık diyemem son 1 yılda RDR2 dahil tüm büyük oyun kırılması onun işi. CPY, Codex kafasına kuma gömerken Empress kırıyordu tüm oyunları sıradaki AC Valhalla'yı da o kıracak. Hak ettiği değeri görmüyor. Fitgirl severim ama kendisi bilir Cyberpunk 2077 için 3 gün repack yapamadı, DODI ilk günden güzel bir repack yayınlarken.

DODI, Empress'in torrent linkini vermişti. 25 GB repacksiz hali, tam hızda da iniyor gerçi.

Güzel bilgilendirme olmuş. Ben Empress'in yaptığına haksızlık diyemem son 1 yılda RDR2 dahil tüm büyük oyun kırılması onun işi. CPY, Codex kafasına kuma gömerken Empress kırıyordu tüm oyunları sıradaki AC Valhalla'yı da o kıracak. Hak ettiği değeri görmüyor. Fitgirl severim ama kendisi bilir Cyberpunk 2077 için 3 gün repack yapamadı, DODI ilk günden güzel bir repack yayınlarken.

Bu arada DODI, Empress'in torrent linkini vermişti ben son hızda indirebiliyorum boyutu zaten 25 GB civarı.
Teşekkür ederim. Galiba bahsettiğim 200 KB/s sınırlandırma bu oyunun dosyaları için geçerliymiş.

DODI, Empress'in torrent linkini vermişti. 25 GB repacksiz hali, tam hızda da iniyor gerçi.
Empress, polis tarafından yakalandığını açıkladı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Empress, polis tarafından yakalandığını açıkladı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğru olduğunu düşünmüyorum. Hatta ilgi çekmek için de bunu yazmış olabilir. Son birkaç gündür Empress'in dramaları konuşuluyordu korsan oyun piyasasında. Muhtemelen Goldberg de bırakır. CPY'nin firmalarla anlaşıp kasıtlı geç kırdığı felan konuşuluyordu. CODEX'in son çabaları NFS:Heat fiyaskosundan sonra patladı. Uzun lafın kısası korsan oyun piyasası çok ama çok ağır darbe yedi. En basitinden FIFA 21 kırılamadı zaten 1-2 aya EA Play'e gelecek. Kırılmasının da bir mantığı kalmadı korsan kullananlar için özellikle. Firmaları tebrik etmek lazım bu sefer bu konuda.

FBI be like: "Merhaba imparatoriçe hanım, kusura bakmayın rahatsız ediyoruz, taaa amerikalardan kalkıp geldik, hakınızda kırmızı bülten var. Hemen reddit'te bi veda mektubu paylaşıp evinize veda etmeniz gerekiyor."

Empress be like: "Tam vaktinde geldiniz, Valla Valhalla'yı kıracam dedim, kıramadıydım.. Ele güne rezil olmadan piyasadan elimi eteğimi çekmem iyi olacak."

Doğru olduğunu düşünmüyorum. Hatta ilgi çekmek için de bunu yazmış olabilir. Son birkaç gündür Empress'in dramaları konuşuluyordu korsan oyun piyasasında. Muhtemelen Goldberg de bırakır. CPY'nin firmalarla anlaşıp kasıtlı geç kırdığı felan konuşuluyordu. CODEX'in son çabaları NFS:Heat fiyaskosundan sonra patladı. Uzun lafın kısası korsan oyun piyasası çok ama çok ağır darbe yedi. En basitinden FIFA 21 kırılamadı zaten 1-2 aya EA Play'e gelecek. Kırılmasının da bir mantığı kalmadı korsan kullananlar için özellikle. Firmaları tebrik etmek lazım bu sefer bu konuda.
Sanmıyorum hocam, DENUVO kırılamaz bir şey değil, sadece zaman alıyor. Kırılamayacak DRM yoktur, kıramayan grup vardır. CPY bir gece de birçok DENUVO oyununu yayınlamıştı. Asıl Scene gruplar diğerleri bir süre kendi içerlerinde takılsınlar diye çok uğraşmıyorlardır DENUVO'yla. Vaktinde Metro Exodus 4 günde kırılmıştı. Elbette korsan oyun yavaşlayabilir ama uzun vadede biteceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
FBI be like: "Merhaba imparatoriçe hanım, kusura bakmayın rahatsız ediyoruz, taaa amerikalardan kalkıp geldik, hakınızda kırmızı bülten var. Hemen reddit'te bi veda mektubu paylaşıp evinize veda etmeniz gerekiyor."

Empress be like: "Tam vaktinde geldiniz, Valla Valhalla'yı kıracam dedim, kıramadıydım.. Ele güne rezil olmadan piyasadan elimi eteğimi çekmem iyi olacak."

Sonra olaylar durulmuştu. Yarın da beta testini başlatacakmış AC Valhalla'nın. Büyük ihtimalle bug, çökme vb. tarzı olaylar için yapacaktır.

Screenshot_1.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı