- Makaleler
- 42
Denuvo korumalı Immortals: Fenyx Rising oyunu bugün Empress tarafından kırıldı. Assassin's Creed Valhalla'nın da aynı korumaya sahip olduğu biliniyor.
Merakımdan soruyorum bu Denuvo her oyunda aynı korumaya mı sahip yoksa bazı oyunlarda daha da mı güçlü oluyor?
O oyunda galiba campaign modu için internete bağlı olmak gerekiyor. Bir dönem böyle bir şey okumuştum.Call of Duty: Modern Warfare 2019 kırılması için bir umut var mıdır? Türkiye'de yasakladığından beri 60 dolar vermek saçma geliyor.
MW yasaklandı mı? Nasıl?Call of Duty: Modern Warfare 2019 kırılması için bir umut var mıdır? Türkiye'de yasakladığından beri 60 dolar vermek saçma geliyor.
Kaynağım bu:EMPRESS bu oyuna ait ait dosyaların upload sınırını 200KB/s olarak ayarlamış. Yani oyunu indirmek bir nevi imkansıza yakın (Denemedim, yazanı okudum.). Galiba FitGirl ise EMPRESS'e sormuş neden sınırlıyorsun diye? EMPRESS'in cevabı ise "Benim sahne ışığımı çalıyorsunuz. Tüm ilgiyi siz repackerlar çekiyor. Herkes size teşekkür ediyor." olmuş. Ve tabi ki FitGirl ablamız onun cracklerine sahip oyunları bir daha yayınlamama kararı almış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.