Merhaba, yaklaşık 2 aydır falan yitik operatör bekliyorum fakat bir türlü marketime gelmedi. Bu yeni gelen setin operatörünün yitiğe benzemesi ve 4 farklı renginin olması ve benim de artık yitik beklemekten sıkılmam beni bu operatörü alsam mı düşüncesine itti. Sizce alınır mı?
Merhaba, yaklaşık 2 aydır falan yitik operatör bekliyorum fakat bir türlü marketime gelmedi. Bu yeni gelen setin operatörünün yitiğe benzemesi ve 4 farklı renginin olması ve benim de artık yitik beklemekten sıkılmam beni bu operatörü alsam mı düşüncesine itti. Sizce alınır mı?
Yıldız belası operatör öneririm eğer gelirse bu set yerine onu alman çok daha mantıklı. Dürbünü çok iğrenç bu setin, judge ve oyuncu kartını aldım ben yeterli oldu gayet.
Sihirpunk 3.0'dan sonra Asil 3.0 beklemeye başladık. Olurda Asil 3.0 çıkarsa muhtemelen Operator, Sheriff, Shorty ve bıçakla çıkacak. Eğer çok fazla desen alamıyorsan ve acelesi de yoksa beklemen pişman olmaktan daha iyi.
Sihirpunk 3.0'dan sonra Asil 3.0 beklemeye başladık. Olurda Asil 3.0 çıkarsa muhtemelen Operator, Sheriff, Shorty ve bıçakla çıkacak. Eğer çok fazla desen alamıyorsan ve acelesi de yoksa beklemen pişman olmaktan daha iyi.
Hocam bu sene 10. sınıf olacağım 11. sınıfta da ders çalışmaya başlarım büyük ihtimal oyunla ilgim kalmaz. Çok fazla bekleyerek zaman kaybetmek istemiyorum ve 7'sinde premiere katılacağız ve takımın jetti benim operator skinim yok diye 7'sine kadar op almak istiyorum. Bu setin operatorunun ozellikle siyah rengi beni cok cezbetmişti.
Yıldız belası operatör öneririm eğer gelirse bu set yerine onu alman çok daha mantıklı. Dürbünü çok iğrenç bu setin, judge ve oyuncu kartını aldım ben yeterli oldu gayet.
Yıldız belası op benim de hoşuma gidiyor ama inanır mısınız 2 aydır marketime gelen 2 op oldu biri sihirpunk biri de takımın ası mı ne. Gelmiyor bir türlü.
Hocam bu sene 10. sınıf olacağım 11. sınıfta da ders çalışmaya başlarım büyük ihtimal oyunla ilgim kalmaz. Çok fazla bekleyerek zaman kaybetmek istemiyorum ve 7'sinde premiere katılacağız ve takımın jetti benim operator skinim yok diye 7'sine kadar op almak istiyorum .Bu setin operatorunun ozellikle siyah rengi beni cok cezbetmişti.
Hocam bu setten hiçbir şey almayın derim, genelde öyle oluyor... skini alıyorsunuz ve sonrasında istediğiniz skin geliyor. VP'yi alın 7'sine kadar bekleyin, eğer gelmezse o zaman sette ki operatör'ü almayı düşünürsünüz.