Tayfun Kumaş
Megapat
Crysis 3 için DX11 mi alacağız? Lağğğnet olsun Crytek gibi tepkilerden sonra bir çok imza kampanyası başlamış durumda. Oyuncular olarak yenilik arıyorduk ve Crysis 3 ile yeni neslin grafiklerindeki ilk oyun çıktı ama o kadar dedik ve denildi; yeni nesile geçmenin zamanı geldi ve bir sene geç kalındı diye o kadar açıklama ve yorumlar yaptık, yok arkadaş bizim Türk insanına laf anlatamazsın hepsi oyun sektörünün üstadı. Bizler sadece basit bir yazar, editor, oyun ve mod geliştiricisi vs... (Anasını satim beyni yok fikri var - Cmylmz).
2006 senesini hatırlayın, oyunlar DX7 olsun diye zırlayanlar vardı. O zaman DX7 olsa 2007'den sonra çıkan Crysis, Call of Duty 4, GTA IV (2008), Batman Arkhan Asylum, Dead Space, Mass Effect gibi günümüze kadar gelen sağlam oyunlar göremeyecektik.
Şimdi de yeni neslin zamanı geldi. Geriye gitmenin hiç anlamı yok. Cevat Yerli biraz benim gibi sert dille yapıyor açıklamalarını ve o yüzden birçok kişi yediremiyor. Battlefield 4 ve E3 2013'de bol bol DX11 destekli oyunların duyurusunu göreceksiniz, o zaman her oyun için imza toplarsınız.
Sony PS4'ü bile duyurdu, Call of Duty serisi MW ve Black Ops serisini bile bitirdi, artık yeni neslin zamanı geldi dedik dedik inanmıyorsunuz ama bakın ne olacak ilerde?
...diye düşünüyordum ki şu an PES etmiş durumdayım. Hadi sizler için Battlefield 4 gibi bir oyuna DirectX9/10 desteği gelsin. Bende sizin gibi bir mantıkla hareket ederek bu kampanyayı başlattım. Hatta yeni nesle ait tüm oyunlara DX9/10 desteği gelsin, bir beş sene daha böyle devam edelim. Torrentten çekmeye oyun lazım bizlere...
İsminiz, soyisminiz ve İmzalıyorum demeniz yeterli. Bekliyorum...
Son düzenleyen: Moderatör: