İmzada "İletişim Adresi" Paylaşılabilmeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bazıları kaldırılabilir. En azından sadece bir hesabın "adını" yazabilme olsa iyi olur. Ama iyi düşünülmüş bir kural, çünkü bir sorun olduğunda olay yöneticilere kalıyor.
 
Benimle özelden iletişime geçenleri özel bir konu için değilse Sosyal'de konu açıp linkini bana atmalarını istiyorum. İsteyen gene özelden bir şekilde yardım alabilir ama bu da etik olmaz.
 
Arkadaşlar şunu unutmayın Technopat sizin yalnızca mesaj yazdığınız bir platformdan önce bir şirket. Her ne kadar yetkililer dikkat etse bile sizin dikkatsizliğiniz ile istenmeyen olaylar meydana gelebilir ve Technopat bundan sorumlu tutulabilir. Ben bu yasağın bu sebeple konulduğunu düşünüyorum.

Evet, güllük gülistanlık muhabbet ettiğim bir forum olsa çok güzel olur ama maalesef her şey öyle değil. Konu yalnızca özelden yardım etmek değildir.
 
Bence belirli bir puana ya da beğeniye erişmiş insanlar için özel bir mesaj bölümü yapılabilir. Mesela 5000 beğeni olabilir sınır. Zaten 5000 beğeni alacak adamın özelden boş yapacağını ya da kural çiğneyeceğini düşünmüyorum.
 
Kullanıcılar aynı şekilde konu açmaya gerek duymadan bilgili kişilerin imzasındaki özel iletişim adreslerine mesaj yazıp sorununu çözebilir.
Daha kolaylık olur. Konu açmazsak kirlilik daha azalır. Gereksiz yere kural koymuş övünüyorsunuz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı