Ters bi kasa hocam üstte fan yok psu üstte altta fan falan eski pc kasaları gibiHocam Pure Steeli çok beğeniyorlar forumda. @AlgoritMa , @PODOLOG ve @fryzen kullanıyor. Yorumlarını bırakırlar. Hocam kasa büyüyor ama ağırlığı yine de sizinkinden az
Ranker Cygnus'a göz atın hocam. Belki seversiniz.
Ben de öyle düşüyordum ancak o da ayrı bir hava katıyormuş. Severek kullanıyorum. Şuraya inceleme yazımı bırakayım:Ters bi kasa hocam üstte fan yok psu üstte altta fan falan eski pc kasaları gibi
Hocam Fractal Design olan gerçekten güzel gözüküyor.Ben de öyle düşüyordum ancak o da ayrı bir hava katıyormuş. Severek kullanıyorum. Şuraya inceleme yazımı bırakayım:
Sharkoon Pure Steel RGB İncelemesi
Öncelikle bu kasayı bana önerip almama vesile olan @Sylveon 'a, incelemelerinden faydalandığım @PODOLOG ve @fryzen 'e teşekkür ederim. Ayrıca inceleme konusu oluşturduğumda kendisini etiketlememi isteyen @Berhan. buyrunuz kasa hakkındaki yorumum. :) Uzunca bir kasa araştırmasından sonra...www.technopat.net
Bunun haricinde benim dikkatimi çeken kasaları aşağıya bırakayım:
Corsair iCUE 465X Tempered Glass RGB Siyah USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Corsair iCUE 465X Tempered Glass RGB Siyah USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Bir de bunların beyaz renkleri var. Ama mesele piyasada bulabilmek.Corsair iCUE 220T Airflow Tempered Glass RGB Siyah USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Corsair iCUE 220T Airflow Tempered Glass RGB Siyah USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Şahsen ben beyazı daha çok seviyorum.
Bunun da siyah de rengi mevcut.Fractal Design Meshify C TG Oyuncu Kasası - Beyaz (FD-CA-MESH-C-WT-TGC)
Fractal Design Meshify C TG Oyuncu Kasası - Beyaz (FD-CA-MESH-C-WT-TGC) / ATX / Güç Ünitesiz / Oyuncu / Midi Tower / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
O kasa, bu sene dünya çapında çok beğenildi. Ama işte ülkemizde kurdan dolayı biraz tuzlu.Hocam Fractal Design olan gerçekten güzel gözüküyor.
Fractal Design ülkemizde pek bilinen bir marka değil maalesef, yoksa ucuza getiren çok olur onuO kasa, bu sene dünya çapında çok beğenildi. Ama işte ülkemizde kurdan dolayı biraz tuzlu.
Cidden beğendim güzel duruyor ayrıca beni 6.5 kg olması inanılmaz tavladı şuanFractal Design ülkemizde pek bilinen bir marka değil maalesef, yoksa ucuza getiren çok olur onu
20kg ne hocam, fıtık olmanız yakınken kurtulun hemenCidden beğendim güzel duruyor ayrıca beni 6.5 kg olması inanılmaz tavladı şuan
Hocam zaten fıtık var bir temizlik yapıyorum 2 gün bel ağrısı çekiyorum bezdim şuan kasanın içi topaklanmıştır. Bıraktım temizlemiyorum allahtan oyunla falan çok alakam yok basit oyunlar oynuyorum sert oyunlar olmadığı için ısınmıyor şuan20kg ne hocam, fıtık olmanız yakınken kurtulun hemen