İn-Win Dragon Rider'dan kurtulma

Hocam nostaljik olur hem:) Zalman N2, S2 gibi kasalara bakar mısınız, belki hoşunuza gider.
Bu kasa diğerlerine nispeten az hava alıyor ama güzeldir.

Ters bi kasa hocam üstte fan yok psu üstte altta fan falan eski pc kasaları gibi :)
Ben de öyle düşüyordum ancak o da ayrı bir hava katıyormuş. Severek kullanıyorum. Şuraya inceleme yazımı bırakayım:

Bunun haricinde benim dikkatimi çeken kasaları aşağıya bırakayım:
Bir de bunların beyaz renkleri var. Ama mesele piyasada bulabilmek. :) Şahsen ben beyazı daha çok seviyorum.

Bunun da siyah de rengi mevcut.

Böyle bir kasa var.
Ben de öyle düşüyordum ancak o da ayrı bir hava katıyormuş. Severek kullanıyorum. Şuraya inceleme yazımı bırakayım:

Bunun haricinde benim dikkatimi çeken kasaları aşağıya bırakayım:
Bir de bunların beyaz renkleri var. Ama mesele piyasada bulabilmek. :) Şahsen ben beyazı daha çok seviyorum.

Bunun da siyah de rengi mevcut.
Hocam Fractal Design olan gerçekten güzel gözüküyor.

20kg ne hocam, fıtık olmanız yakınken kurtulun hemen:)
Hocam zaten fıtık var bir temizlik yapıyorum 2 gün bel ağrısı çekiyorum bezdim şuan kasanın içi topaklanmıştır. Bıraktım temizlemiyorum allahtan oyunla falan çok alakam yok basit oyunlar oynuyorum sert oyunlar olmadığı için ısınmıyor şuan :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı